ADO Den Haag zal het de komende vier duels moeten stellen zonder hun spits Michiel Kramer. De voormalig speler van FC Volendam wordt geschorst naar aanleiding van de elleboogstoot die hij afgelopen weekend uitdeelde aan Ajax-keeper Jasper Cillessen.

De KNVB benadrukt in een persbericht dat het volgens de FIFA-regels de actie mag ‘opsplitsen’ en Kramer daarom kan vervolgen. ADO ging niet akkoord met het voorstel van de aanklager, waardoor de zaak donderdagavond werd behandeld bij de tuchtcommissie in Zeist. Die bevestigde de eis, waardoor Kramer dit jaar niet meer in actie komt.

ADO kan vandaag tot 16:00 uur  nog wel beroep aantekenen tegen de straf van de tuchtcommissie. In dat geval zou hij dit weekend in actie mogen komen.

Update: ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn kan zondag ‘gewoon’ een beroep doen op spits Michiel Kramer. De aanvaller is wederom in beroep gegaan tegen de uitspraak van de tuchtcommissie.

Brody’s leaderboard

7 reacties

 1. Leo

  Ik vind als je zo waanzinnige over treding maak dat de knvb je gewoon 10 wedstrijden moet geven en je bek moet houden en dat het een schande is dat je ook nog in beroep durf te gaat Kramer

  Beantwoorden
 2. Hannes

  Eerlijk is eerlijk, het is een schandalige overtreding. maar tegen deze club mogen ze van mij een uitzondering maken 😈

  Beantwoorden
 3. Zwaar pissed

  Waar zijn die verzachtende omstandigheden? We speelde toch 020 en dan valt deze overtreding toch wel mee! LOL 👿 😈

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.