ADO Den Haag wil de uitoverwinning op FC Groningen verzilveren in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. ‘Groningen-uit zijn bonuspunten, maar alleen als je van RKC wint’, aldus trainer Maurice Steijn tegen Omroep West.

De Haagse coach ziet geen enkele aanleiding om het elftal, dat afgelopen zondag zegevierde bij FC Groningen, te wijzigen. Steijn noemt RKC, dat uit een punt pakte bij zowel Ajax als FC Twente en thuis Feyenoord en Vitesse versloeg, een ‘degelijk team met elf kerels’.

Toch heerst bij ADO Den Haag het gevoel dat in elk geval voorlopig afstand kan worden genomen van de onderste regionen. ‘Dit zou het perfecte moment zijn, zo vlak voor de winterstop’, besluit Steijn.

3 reacties

 1. alberto666

  Maurice verkoop de huid van de beer niet voordat je m geschoten hebt, RKC staat wel laag en mist veel spelers, maar is uit best gevaarlijk en dus niet te onderschatten.
  4-4-2 en strijlust zijn echt hard nodig, tegen zo’n tegenstander die niet opgeeft en blijft loeren.

  Beantwoorden
 2. sjaak

  Het is nu toch wel klaar met Steijn. Hoe kan je zo slecht zijn door in thuis wedstrijden dezelfde benadering te kiezen als bij uit wedstrijden. Wat denk hij dat hij bij Barcelona trainer is?

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.