In de kelder van de Eredivisie ontving ADO Den Haag de nummer zeventien RKC Waalwijk. Slechts drie punten was het verschil bij de aftrap. Mede door een zwak optreden van de Haagse ploeg, wist RKC in punten weer gelijk te komen met ADO. Anderson was de uitblinker met twee doelpunten.

RKC wist wat het te doen stond en vertaalde dat naar een snelle voorsprong. Binnen tien minuten kopte Kenny Anderson de bal achter Gino Coutinho na onoplettendheid in de Haagse defensie.

Vlak na rust mistte Sander Duits een strafschop voor de bezoekers. In de 82e minuut verdubbelde Anderson alsnog de score, waardoor de wedstrijd gespeeld leek. Maar, een minuut voor het einde van de reguliere speeltijd werd ADO wakker. Tom Beugelsdijk liep weg van zijn bewaker om de 1-2 binnen te tikken. Daarna volgde een slotoffensief van de thuisploeg, maar dit kwam te laat.

ADO speelde over het algemeen een slechte wedstrijd. De Haagse formatie is te vaak te wispelturig. RKC-doelman Arjan van Dijk keepte een prima pot. De keren dat de thuisploeg aandrong was hij degene die in de weg stond.

30 reacties

 1. met Steijn naar het ravijn

  Gaan we weer, de punten die we bij Grunn pakten zijn weer foetjie, gaat lekker zo,
  Kramer is een jupispeler en Worm is een amateur, ken nog doorgaan ….
  Tommie leuk 2 goals in 2 matchen .
  Steijn en Koeman zijn 2 verschillende coaches en wie wint er tja Steijn nie, en niet beginnen van Steijn ken ze er toch zelf niet intrappen , neen, maar dit is totale onkunde en is die Hoogendorp zijn baantje ook nog niet beu, spitsentrainer pffff, voor lamlullen, Rkc met een nog kleiner budget dan wij, winnen wéér maar eens bij Den Haag, topscouts .
  Stelletje nietsnutten , allemaal, van boven naar beneden en van links naar rechts NIETSNUTTEN .

  Beantwoorden
 2. Bert19-53

  Steijn gaat het met ADO niet redden
  Foute wissel en ook geen extra aanvaller een jongen als Bakker zit er helemaal doorheen maar die laat hij staan Malone die al weken bewijst dit niveau niet aan te kunnen blijft er maar in staan.
  Spelers gaan steeds minder spellen onder deze trainer.
  Het aankoopbeleid is een lachertje de meeste zitten op de bank of op de tribune
  Snel iets veranderen anders gaat het helemaal fout dit jaar. Zet er een sterke man naast Jol of Adriaanse
  En haal een Kum terug naar ADO

  Beantwoorden
  • paulus

   Precies Bakker speelt in principe bijzonder goed voor een 18 jarige, en ik ben trots dat wij zulke spelers in de basis hebben staan. Maar iedereen met een klein beetje voetbal verstand en gevoel weet/voelt dat er iets moet veranderen in de westrijd, vooral na 0-2. Wat doet onze trainer die wisselt van der haar(die gewoon 10 meter naar voren moet gaan spelen, om een beter aansluiting tussen verdediging en aanval te krijgen) voor Alberg. Alberg gaat op de plaats van Malone en Malone gaat op de plaats van van der haar. Dus in principe wordt het team nog meer defensief spelen. DIT IS TOCH WAANZIN…… Bakker had vervangen moeten worden door Alberg, Van der Haar 10 meter naar voren en een Zuiverloon (zuiver was hij zeker niet vandaag…..jeetje) had vervangen worden door één van onze 4 vleugspelers…… en ik heb er niet voor geleerd … (Steijn wel) maar dan hadden wij tenminste het publiek kunnen laten zien dat wij geloven in de winst. Vandaag hebben wij laten zien dat wij horen tot de kleuterklas van de eredivisie.

   ps. Uit tegen clubs als groningen werkt een opstelling zoals Steijn is begonnen maar niet thuis spelen tegen een zeer slecht RKC….ik schaam mij en nog 12000 supporters

   Beantwoorden
 3. paulus

  Iedereen heeft recht op een kans, arm-rijk-donker-wit-lang-kort-geel-groen maar deze trainer krijgt nu na 100 wedstrijden zijn rapport,…..en dat doe ik absoluut zonder emotie….en kan ook zeggen dat ik alle 100 wedstrijden van het begin tot het eind heb gezien (dat kan een aj.ccus support ziet zeggen). Maar serieus het rapport: GEZAKT met een -4, helaas het is niet anders, Ontwikkeling: spelers worden niet beter, er is geen inspiratie. Tacktiek, zeer slecht vandaag en zoals vele voorgaande westrijden zie ik een opstelling en ook wissels die niet bij ADO passen. ADO thuis is aggresie (met respect), en geen van der haar die 10 meter voor de verdeging blijft spelen, tegen aj.ccus zie ik een back speler als spelverdeler….en zo kan ik nog 100 feiten opschrijven. Deze trainer is een ADO man die wij met respect moeten behandelen maar niet de man die ons verder kan helpen. SVP help Steijn en de club, het is tijd voor een professioneel, en ik wil Steijn wil bedanken aangezien incompetentie alleen het bestuur kan worden aangerekend.

  ps. VAndaag weer 12000 klanten met een shit gevoel naar huis gestuurd, een gemiddelde zakenman wordt hiervoor ontslagen….wie bestuurd ADO tegenwoordig eigenlijk…..het lijkt wel een nachtkaars……

  Beantwoorden
 4. pietje65

  Spitsen zijn nog jong en moeten de kans blijven krijgen. Je kan van Mike nog niet vragen dat hij het hele elftal op sleeptouw neemt. Gemiste kansen horen daarbij. Wat ik wel vreselijk vind, is die maffe hanenkam in de achterhoede; Vito de Verschrikkelijke. Wat een drama, die man kan niet verdedigen. Als je op zo’n manier buiten de zestien een sliding inzet tegen een van het doel af bewegende aanvaller in de zestien, ben je dus totaal ongeschikt voor betaald voetbal. Bij iedere amateurclub kan je dan gaan douchen. Daarnaast, als Vito in de basis staat, speelt Tommie onzeker en zie je Gino veel onzekerder in zijn doel staan. De man kan niet coachen en sturen, want hij snapt er zelf geen ene reet van. Dan maar Zuiverloon of Bakker in dat centrum.

  Beantwoorden
 5. haagsicoon

  Tja het zelfde elftal deed het goed tegen Groningen maar het lukt nooit om 2 goede wedstrijden achter elkaar te spelen :-?Er waren weer kansen zat net als tegen Utrecht.
  Als Holla weer terug is dan kan Malone naar achter en Zuiverloon op de plek van Wormgoor rust brengen in de verdediging.
  Middenveld met Holla,Bakker,Gehrt en Alberg en in de spits van Duinen en Tira.
  Gelukkig ligt alles heel dicht bij elkaar in deze competitie zowel naar boven als beneden.Voor het eerst kan een club met meer als 30 punten nog degraderen dit seizoen denk ik.
  Als je kan winnen van Vitesse,Twente en Groningen moet PSV volgende week ook lukken klaar.
  Maar geen enkele speler kan de bal langer als 10 sec. bij zich houden laat staan een mannetje uitspelen
  de enige die dat nog een beetje lukt is Meijers 😉

  Beantwoorden
 6. haagsicoon

  Tja en Steijn weg sturen heeft ook geen zin en ook Martin Jol kan die ballen er niet in schieten.
  Maar misschien zou Jol wel een goede toevoeging zijn aan de staf wie weet 😉
  En we hebben gewoon een betere spitsen trainer nodig….
  En witte zakdoekjes en onrust binnen de club gaan ons niet verder helpen we kunnen afgeven op het bestuur maar het zijn wel de jongens in het veld die het moeten doen.
  We moeten het met deze selectie doen helaas en die doen niet onder voor een Cambuur,Roda,Heracles,Eagles enz enz.

  Beantwoorden
 7. Jan Zoetermeer

  Probleem zit in de niet scorende spitsen (4 a 5 100% kansen, id 1e helft).
  Verder moet die Wormgoor echt uit het elftal, verdedigend slecht en totaal geen opbouw.

  4 mans-middenveld staat wel aardig, maar zet die Malone aub back of bank en Bakkker beter centrum verdediger.
  Gehrt diep en Van Haaren punt naar achter staan goed !

  Maar er zal nu wel een keer gescoord moeten gaan worden (Kramer trekt dit nivo niet ! )

  Beantwoorden
 8. eddy

  Stein wisslet toch veels te laat en verkeerd,middenvelder voor mid,had zuiverloon eruit gehaald en zet aanvaller erbij,tyra zit niet eens op de bank bij die sukkel,je koopt een speler en stalt um bij de beloften,sukkel stein,stein had gebleven in amsterdam bij golden earing muziek luisteren ken je maar verder niks.
  1 wissel,bij 0-1 achter en tommie pas mee naar voren in de 85 min,te laat.
  gooi kramer er maar uit en zet tommy in de spits en bakker centraal,hij scoort tenminste samen met meijers beide inzet gezien de rest ver beneden peil.

  Beantwoorden
 9. Zwaar pissed

  Barca voetbal gezien!!! LOL Wat een schande weer! Geen analyse mogelijk alles is al gezegd!!! Optieften nu meteen Steijn!!!! 😈 👿

  Beantwoorden
 10. eddy

  bij roda weten ze wel van wanten,Brood eruit na verlies tegen nec,stein blijft maar zitten met dit achterlijke bestuur.We gaan op zeker de degradatie in met stein

  Beantwoorden
 11. Maurice

  Tja met welke trainer zullen we het beter doen.. 😉 En daarbij Ado krijgt genoeg kansen om die bal er in te schieten. Ze moeten eens leren om die kansen af te maken…..ga daar eens aan werken of haal een echte spits 🙂 Oh we hebben er al genoeg :mrgreen:
  Begin eens met Wormgoor op de bank dus eerst rust in de verdediging deze selectie kan veel meer ook onder Steijn.
  Malone,Zuiverloon,Beugelsdijk en Meijers.
  Gehrt ,Holla,Van Haren,Alberg
  Van Duinen en Tira

  Hier kan je wel de oorlog mee winnen 😉
  Tja zonde van al die aanvallers die ze gehaald hebben

  Beantwoorden
 12. sam

  Als je niet van je concurrenten wint dan wordt het erg moeilijk, andere concurrenten lopen weg van je en de onderste komen dichterbij en gaan erover heen. Zaterdag bij PSV wordt een 6 – 0 afgang. Steijn krijgt het echt niet meer aan de praat!!!

  Beantwoorden
 13. t070

  Beste Steijn,
  Malone en meneer Vito Wormgoor hebben een voetbalverstand van 0,0.
  Speel lekker met Bakker in het centrum.
  Alberg moet altijd spelen naar mijn mening.
  En geef Tira en Schet een keer de kans.

  Beantwoorden
 14. Bert19-53

  Waar blijft die goede aankoop van een Kanon
  Belachelijk wij zitten bij de winterstop en hij heeft nog geen werkvergunning

  Beantwoorden
 15. Daniel

  stein gewoon blijven die sukkels moeten gewoon gaan voetballen, alle die berichten van die kneuzen hier boven die stein weg willen hebben moeten is kijken naar verleden wat een trainers wissel heeft uit gehaald in een seizoen! Geen Reet!!!!! zegt genoeg gasten ga is goed ballen voor je geld

  Beantwoorden
 16. wdr

  Daniel, je kan wel boos gaan doen en mensen die het niet met je eens zijn gaan uitschelden, maar dat geeft je nog geen gelijk hoor. Steijn is gewoon een trainer met onvoldoende capaciteiten, dat bewijst hij al twee en een half jaar. Als het bestuur hem niet heel snel vervangt door een goede trainer, dan zie ik het somber in voor de overlevingskansen van ADO dit seizoen in de eredivisie. Ik vraag me sterk af of dat gaat gebeuren, het bestuur lijkt wel liever onder Steijn richting jupiler af te stevenen. Heel zorgwekkend en onbegrijpelijk allemaal.

  Beantwoorden
 17. oldfirm

  Daniel, wat een waardeloze pisvlek ben jij om je mede supporters als kneuzen weg te zetten.
  Geef mij nou eens 1 goede reden waarom steijn zou moeten blijven.
  Ik wordt zo strontziek van mensen zoals jij die iemand het hand boven het hoofd willen houden die alleen maar wanprestaties levert en mensen op alle plekken neerzet behalve op de plek waar ze het beste presteren.
  Laat die maar veldtrainer worden, en stel nou eens als bestuur een degelijke trainer-coach aan zoals bv een ten Cate of een Adriaanse.
  En wat te bedenken van mike (nu weer rechts) uit de spits halen voor een lange dweil die geen ene pepernoot raakt, dat is niet alleen blind trainersgedrag maar ook vooral kapitaal-vernietiging.
  Zoek het maar uit met die Steijn.

  Beantwoorden
  • Zwaar pissed

   Daniel zit liever elke week naar een zooitje ongeregeld te kijken!! Hij zit liever in een nog leger stadion, eet het liefst koude kroketten en heeft graag blaren en abcessen op zijn reet van die waardeloze kut stoeltjes. Hij zal ongetwijfeld wel het meeste sfeer meebrengen naar het stadion. LOL Die Daniel komt net kijken bij ADO of hij is net zo blind als stevie wonder!!! Zeg jij het maar?!

   Beantwoorden
   • Daniel

    Klopt Jongens Stein weg en we zitten volgend jaar in de CL , blijf het maar raar vinden dat altijd een trainer de schuld krijgt van wanprestaties die de spelers leveren en ja ik blijf het kneuzen gedrag vinden om keer op keer de vinger naar een trainer te zien wijzen, Weet je waar ik gek van word Beugelsdijk speelt 2 keer goede wedstrijd en word als een held toegezongen terwijl hij de rest van het seizoen als een natte dweil speelt maarja dat word zo weer vergeten door iedereen.

    Maar goed ik hoop dat stein nu weg gaat en dat de zelfde spelers blijven dan zullen we zien wie er gelijk heeft, maar goed laat me raden die coach word ook weer van min 1 afgezeken want Ado zal toch geen top coach aan kunnen trekken en dat weet je als je een beetje na denkt zelf ook

 18. oldfirm

  zwaar pissed, Ik kan alleen maar zeggen dat ik het echte fc den haag al ben kwijtgeraakt sinds het vertrek uit ons mooie haagsche zuiderpark. tot eind jaren 90 nog gevreest en berucht. Elke trainer of bestuurder die dacht meer te zijn als de club kon zijn biezen bij voorbaat al pakken. Geen polen in je vak en zeer zeker geen 020ger die er maar aan dacht om ff het honkie te bezoeken, of 150 man uit utrecht die hier ff op het gemakkie een bezoekje komme brengen. Nee het enige wat wij nog bezitten dat zijn de Daniels van tegenwoordig. Mensen die de club naar beneden zien kletteren maar dan toch nog de boel willen verdedigen en voortbouwen op de ondergang van ons voorheen mooie fc den haag. De zweer is weg, bestuurders van tegenwoordig die totaal helemaal niks van het spelletje voetbal snappen, laat staan een trainer durven weg te sturen die gewoon wanprestaties neerzet ( met medewerking van staf en spelers zoals o.a. lulletje frazer, wormgoor en kramer).
  Ik heb echt veel respect voor elke oldfirm supporter die nu nog den haag steunt. Het was, is en blijft voor mij ook de mooste club in m,n leven maar ik durf zelfs al geen fox uitzending meer te kijken, bang dat het groen gele hart vol met littekens ff iets te veel op hol slaat van o.a. die steijn die gewoon het niet kan opbrengen om alleen al maar de mensen op hun goede positie te zetten of na 60 wedstrijden eindelijk is 4-4-2 gaat spelen, maar dan toch nog het geniale idee krijgt om mike aan de buitenkant te plaatsen en een lange waardeloze darm in de punt te gooien.
  Maar geen nood, De nieuwe generatie supporter is opgestaan, en tegenwoordig heet die Daniel.
  Ben er ff klaar mee, de mazzel.

  Beantwoorden
  • Daniel

   Buiten keif staat dat ik ook de club zie afglijden hoor gasten! wordt er ook gek van elke week weer. Alleen zie ik de oplossing niet in de trainer, maar in de spelers die faalen en er breken ook te weinig talenten door uit de jeugdopleiding

   Beantwoorden
 19. Eddy

  1 geluk Kramer word geschorst zijn we daar vanaf , zal de onbenul nu cabral weer inzetten ….. Vrees het . Waar blijft tyra ? Kanon ? Hopelijk wieden we afgemaakt bij PSV dat stein ophoepelt daarna

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.