Ondanks dat ADO Den Haag momenteel op de zestiende plaats staat in de Eredivisie, is de club niet van plan om in de winterstop versterkingen binnen te halen. Trainer Maurice Steijn acht dat naar eigen zeggen niet nodig.

“Met een goede voorbereiding in januari kunnen we hopelijk weer omhoogkijken”, begon de oefenmeester zijn verhaal in de nieuwe editie van Voetbal International. “Ik zal dan ook zeker niet vragen om versterking, want ik vind nog altijd dat we een behoorlijke selectie hebben als iedereen fit is.”

Na de winterstop hopen de Hagenezen zich veilig te kunnen spelen. De huidige plaats van de club uit Den Haag verplicht de ploeg mee te doen aan de play-offs tegen degradatie.

Brody’s leaderboard

21 reacties

 1. MonkNL

  Omhoog kijken kan altijd, gewoon een kwestie van je hoofd naar achteren gooien.. Steijn heeft het gewoon niet. Wormgoor op blijven stellen, Malone op blijven stellen, Meijers op linksback blijven opstellen. Slechte tactische keuzes (Hoe in godsnaam kan je met precies dezelfde tactiek spelen uit tegen een aanvallend Groningen, en thuis thuis een compleet ingezakt RKC), en het wisselbeleid doet mij weer denken aan de tijd met Adelaar..

  Beantwoorden
  • bert19-53

   Zet gewoon een sterke man naast Steijn een met voetbalverstand
   Probeer Kum terug te halen in de winterstop en misschien Dereijk zeker voor Wormgoor
   en waar blijft ons Kanon zit al vanaf het begin van het seizoen op een werkvergunning te wachten belachelijk

   Beantwoorden
 2. kassie

  Verhoek, Derijck en Kum huren, wellicht met een optie tot koop. De huidige selectie kan geen degradatievoetbal spelen.

  Beantwoorden
 3. eddy

  idd maar 1 vervanging nodig,de trainer.! en als er een speler komt dan heeft hij de werkvergunning tegen de tijd dat we jupiler spelen,en de gene die het wel heeft speelt beloften(TYRA) waar blijft tyra,stel um op,sukkel stein
  derijk zou zeker een goede zijn,gelijk een aanvoerder.

  Beantwoorden
 4. oldfirm

  En weer terug naar een toplocatie namelijk ons Zuiderpark.
  Dan laten we steijn lekker achter in die koele betonnen bak met wormpie cabrallekwal en ben kramer.
  Schijnt dat de visvergunning van Kanon wel al in orde is.

  Beantwoorden
 5. Wilco

  LACHEN ! Het wordt na zondag idd. linksom of rechtsom en ik hoop van harte dat Beugelsdijk gelijk gaat krijgen: “het is en blijft zeer teleurstellend die nederlaag tegen Rkc, maar het was een ‘incident’ “. Voordeel: Van Duinen wordt weer centrumspits, Kramer 3 weken visvakantie, hopelijk is Holla weer hersteld en voor de rest niets te verliezen zondag. Fight for your life !

  Beantwoorden
 6. ENW

  Gaan we nu ineens om Verhoek roepen,hahahahaha die is echt voor alles uitemaakt hier in Den Haag.
  Heeft 1 goed seizoen gehad.

  Beantwoorden
 7. Willem

  Laten we hopen dat ze zondag kunnen stunten. Ben met 1 ding blij, dat die Kramer niet in de spits staat. Die gozer heeft als spits teveel kansen nodig. Tevens moet hij als hij speelt, gewoon voorin blijven staan en niet mee verdedigen, net als Bulykin toen deed, dan hou je altijd 2 mensen bij je.

  Ben benieuwd met wat voor opstelling EINSTEIJN nu weer komt. Hou me hart alweer vast.
  Met het materiaal wat ze hebben moet het zeer zeker mogelijk zijn om je te kunnen handhaven, en laten we eerlijk zijn, ze hebben ook wel pech gehad dat die soms die bal er net niet in ging na al die kansen. Is dat pech of onkunde, ja, wie het weet mag het zeggen. Volgens mij pech.

  Laten we hopen op 3 punten voor ons club zondag, het geluk een keer aan nze kant. 😆

  Beantwoorden
 8. eddy

  laten we hopen op een afslachting en stein weg!! anders gaat stein nooit weg en blijven we doorkwakkelen,hij zal zijn lieverdje cabral wel weer opstellen.

  Beantwoorden
 9. Wilco

  helaas deed die dat laatste niet tegen Rkc, meest technische speler van gehele selectie lijkend op Depay die (te) eerlijk op tv zegt dat de Nederlandse competitie een springplank voor hem is (en dat is voor alle eredivisie spelers zo). Verdedigde tegen Groningen uitstekend mee. Buitenspelers hebben wel vertrouwen nodig, maar hij kan tenminste die acties maken. Wat mij betreft: niets mis met deze speler.

  Beantwoorden
 10. coutinho070

  ja wilco cabral is echt een top speler elke keer wanneer ik hem zie geniet ik weer van zijn geweldige acties en zijn prachtige voorzetten, en niet te vergeten zijn vele goals en assists, volgend seizoen is real madrid wel een optie voor cabral maar eigenlijk is cabral daar ook wel wat te goed voor.1 ding is zeker cabral is een echte topspeler.
  [Dit was sarcastisch] 8)

  Beantwoorden
 11. Maarten

  Tja, we zien ‘t allemaal wel joh. Ik zou jullie niet druk maken, jongens. Degradatie zal 100% niet gebeuren. En waarom? Omdat Den Haag een groot aandeel heeft in de FOX TV voetbal rechten 😀 Wordt ADO vervangen door een Dordrecht of Den Bosch, zal FOX aardig wat verlies lijden. Als Amerikanen ergens niet van houden, is het wel verlies. ADO zal hoogstens misschien na competetie spelen, maar degradatie zal niet gebeuren. Maak jullie je niet druk, gasten :D.. Just enjoy the Games (zover t nog ken).. haha

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.