ADO Den Haag heeft de laatste wedstrijd van 2013 niet in winst kunnen omzetten. In Eindhoven was PSV met 2-0 te sterk.

Het spel in het Phillips Stadion was het eerste half uur van beide kanten niet al te best. De beste mogelijkheden waren voor de thuisploeg, maar onder andere Memphis Depay en Ji-Sung Park faalden oog-in-oog met ADO-doelman Gino Coutinho.

In de dertigste minuut werd Depay wederom de diepte ingestuurd nadat een overtreding op een ADO-speler niet werd afgefloten. Ditmaal besloot de jonge buitenspeler Coutinho te omspelen, waarna deze een overtreding maakte in het strafschopgebied. Scheidsrechter Tom van Sichem besloot de goalie van het veld te sturen en de toegekende strafschop werd snoeihard binnengeschoten door Jürgen Locadia (1-0).

Nog voor de rust was ook de 2-0 voor PSV een feit. Een matige kopbal van Depay kwam voor de voeten van Locadia die bij de tweede paal zijn tweede treffer van de avond binnentikte. Na de theepauze werd het spel er niet veel beter op. PSV vond de 2-0 tussenstand wel best, terwijl ADO niet bij machte was om de achterstand goed te maken.

In de slotfase kreeg de ploeg van trainer Maurice Steijn nog een uitgelezen mogelijkheid om de eretreffer te maken, maar Tom Beugelsdijk faalde vanaf elf meter na een overtreding van Karim Rekik. Door de zege sluit PSV het jaar af op de zevende plaats in de Eredivisie. De ploeg heeft een achterstand van elf punten op koploper Vitesse. ADO staat op de zestiende plek in de competitie.

Foto: FCupdate

Brody’s leaderboard

11 reacties

 1. Westlander

  Hoeveel wedstrijden gewonnen , laat staan fatsoenlijk gespeeld, je krijgt zelf medelijden als je tv commentaar hoort, , laat steeijn beugelsdijk een penalty nemen, niet iemand kan voetballen maar beugelsdijknzeker niet

  Beantwoorden
 2. Westlander

  Dat is mooie smoes voor steijn , het is omdatbdie loonslaaf zelf geen ontslag kan nemen , bestuur help hem uit zijn leiden en ons supporters ook

  Beantwoorden
 3. Jan Zoetermeer

  Waarom neemt Beugel die strafschop ???? Weer Malone en Bakker op het middenveld ???? Hou daar toch een keer mee op, beide weer een dikke onvoldoende net als Wormgoor !
  Zet die Bakker dan maar lekker centraal achterin, voor nog een beetje opbouw.

  Van Haaren staat als enige goed op mv (controlerend). Mikey ook vdaag weer niet gezien (al heel seizoen erg matig).

  Steijn moet de gewoon eens de juiste spelers op de juist positie zetten.

  Beantwoorden
 4. alberto666

  Zeisterslaaf met een te groot ego helpt PSV een handje, zou je ook kunnen zeggen, maar dat is wel makkelijk.
  Onze super Maurice met TS graaft zijn eigen kuil door in deze wedstrijd weer met het te statische duo Wormgoor Beugelsdijk aan te treden, een paar balletjes strak over de grond door het centrum en ze zijn gezien.
  Doe die gasten in de verkoop en zet de spelers op een plek waarbij hun natuurlijke talent tot zijn recht komt.
  Maurice en TS, @drama, niemand in de selectie heeft progressie, eerder worden ze allemaal slechter.
  Conclusie; kapitaal vernietiging en op weg naar de ondergang.

  Beantwoorden
 5. Zwaar Pissed

  Wat hoop ik toch dat Steijn, bestuur en gemeente hard gepakt gaan geworden op eind van het seizoen!! Waarom? Omdat je Steijn er nog niet uit gegooid hebt, kunstgras hebt gekozen omdat gemeente den haag snel stadion moest hebben voor WK hokkie, na jaren nog steeds de catering kwalitatief bagger is en dat je met een hernia, vette abcessen en aambeien het stadion verlaat omdat je op die te kleine stoeltjes waar schroeven uitsteken hebt gezeten. Gevolg? Stadion nog steeds niet gevuld, bagger voetbal op het (veld) degradatie en/of nacompetitie. Met nacompetitie gemeente in de problemen, omdat veld wisselen voor WK Hokkie in het gevaar komt en de opbouw van het tweede stadion naast het ADO stadion. Kortom kan weer lachen worden met alle soaps en komedies die ons misschien nog te wachten staan. 😆 👿 😈

  Beantwoorden
 6. bert 19-53

  Deze trainer gaat het echt niet redden en hoeveel fouten mag en kun je maken.
  Kijk naar het aankoopbeleid door de heer Steijn samengesteld.
  Een voorstopper genaamd Kanon zit al 15 weken op een werkvergunning te wachten (zou het bij Ajax ook zo lang duren)
  Een totaal onherkenbaar voetbalsysteem na de eerste seizoenshelft staat er nog steeds geen herkenbaar spelend elftal zonder vaste patronen. Spelers met een eerste divisie niveau blijft hij opstellen
  Er is onder Steijn geen een speler die beter is gaan voetballen je ziet bij iedereen een neergaande spiraal.
  Het wordt tijd om een ervaren coach neer te zetten in de winterstop om de spelers voor te bereiden op de tweede compitiehelft want als je degradeert dan kost dat een enorm pak geld en je komt haast de eerste divisie niet meer uit zie Sparta

  Beantwoorden
 7. Rene

  http://www.haaglandenvoetbal.nl/?pid=63&news%5Bcid%5D=27&news%5Biid%5D=18737

  Uit dit interview wordt het mij wel duidelijk dat die Steijn echt niet van zn fouten leert/het echt niet meer weet !

  Hopen op Holla ? Dat is de meest waardeloze aanvoerder die we hebben gehad, schopper, egoïst en een stoorzender in de groep. Bakker kan zeker op het middenveld het niveau niet aan (wellicht als centrale verdediger).

  En ach ja laten we wel wezen Tommy heeft zeker inzet ….., maar het is toch triest dat hij zoveel speeltijd krijgt bij ADO en ook nog strafschoppen op gaat eisen. Gouriye …. die heeft nog helemaal niks laten zien.

  Hij moet spelers eens in hun kwaliteit gaan gebruiken/opstellen. Lichtpuntjes tot op heden : Gehrt, Van Haaren (controlerend) en Zuiverloon.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.