Scheidsrechter Tom van Sichem hekelt het commentaar dat hij kreeg naar aanleiding van de strafschop die hij gaf aan PSV tijdens het duel met ADO Den Haag (2-0). De arbiter stuurde tevens doelman Gino Coutinho van het veld.

Assistent-trainer Henk Fräser maakte tijdens de rust zijn onvrede kenbaar. “Fräser meldde diverse keren dat ik een ‘heel eng mannetje’ was”, aldus Van Sichem tegenover NUsport. “Mensen van ADO Den Haag haalden hem wel weg, maar binnen stond Fräser mij weer op te wachten.”

“Ik heb toen gezegd dat hij weg moest gaan, omdat ik hem anders zou verwijderen. ‘Dan doe je dat maar’, was zijn antwoord. Ik was het daarna met m’n assistenten eens dat het respectloos was zoals Fräser zich gedroeg en heb hem verteld dat hij werd weggestuurd”, vervolgt van Sichem.

“Vorig jaar hebben we na de dood van amateurgrensrechter Nieuwenhuizen iets afgesproken. Voetballers, trainers en scheidsrechters hebben een manifest ondertekend. Heel jammer dat mensen van ADO zich dan toch zo gedragen. Ik vond het respectloos”, besluit de arbiter.

9 reacties

 1. alberto666

  Zeisterslaaf Tom is ook een beetje “eng”, te snel op zijn pik getrapt, te veel ego, een regelneuker, geen empathie, geen besef dat ie een miljoen TV kijkers een leuke match ontneemt, kortom iemand die op dit niveau niet thuis hoort.

  Beantwoorden
  • antiknvb forever

   Wat een kansloze k-lul is die knvb-lul van sichem, puur shit.
   amsterdammer natuurlijk. woont in almere
   afschieten die stink eikel
   respect en zijn kaarten rectaal respectloos in zijn reet rammen
   schaamteloos mag hij stront spugen over den haag maar een straf voor hem mogelijk
   kNVB maffiosa

   Beantwoorden
 2. Senseless

  Ik heb minimaal 6 hens ballen gezien 2 rode kaarten en ongeveer 5 gele
  maar daar mag niks over gezegd worden het is gewoon een lampelul als scheids en moet van zijn baan ontheven worden want dit is uien zelfs op TV zeiden ze dat tie blind is

  Beantwoorden
 3. 070

  Zo verschrikkelijk triest om de dood van die grensrechter er weer bij te halen. Beargumenteer je standpunt is met goede argumenten man, en niet met dit soort emotionele zooi om de publieke opinie weer achter je te krijgen. Die vent moet zich schamen, arrogant pestjong. En respect voor Fraser dat hij dat even persoonlijk duidelijk heeft gemaakt.

  Beantwoorden
 4. Objectieve Hagenees

  Beste medevoetbalsupporters,

  Aan het eind van het seizoen staat elke club waar het hoort. Ik ben van mening dat de kaarten nog lang niet geschud zijn in de eredivisie. Den Haag heeft teveel kwaliteit voor de huidige klassering maar momenteel is het een terechte positie.
  Dan nog even deze ene wedstrijd; als de heer Van Sichem zo’n laf statement durft te gebruiken om zijn zeer zwakke prestatie te verbloemen en ons cluppie hiermee landelijk in diskrediet brengt, dan weet ik er nog wel één voor hem: “Match fixing”. Misschien zou eens onderzocht moeten worden hoeveel er is ingezet op getoonde gele en rode kaarten. Wie weet wist meneer Van Sichem bij het eerste fluitsignaal ook al wat de uitslag zou worden?!!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.