Volgens Voetbal International heeft ADO Den Haag zich bij AZ gemeld om Donny Gorter voor de rest van het seizoen op huurbasis over te nemen. De 25-jarige linkspoot komt in Alkmaar nauwelijks aan de bak en moet in Den Haag een tandem gaan vormen met Aaron Meijers.

ADO-trainer Maurice Steijn ziet in Gorter een adequate versterking voor zijn middenveld. En dat terwijl de Brabander de laatste jaren bij AZ en daarvoor NAC Breda daarvoor als linksback acteerde. In de hofstad doet Aaron Meijers het op die positie in de ogen van Steijn echter uitstekend.

Of er op korte termijn al sprake is van de komst van Gorter valt nog te bezien. AZ is gezien de bijrol van Gorter onder trainer Dick Advocaat weliswaar bereid mee te werken, maar mogelijk moet ADO eerst zelf een paar spelers van de hand doen om ruimte te maken voor de eerste aanwinst van de winterse transferperiode.

Brody’s leaderboard

20 reacties

 1. FCDH

  Ik leest wat anders!

  “Advocaat wil Gorter onderbrengen bij ADO, Steijn houdt boot af’

  “De oefenmeester van ADO is echter tevreden over zijn huidige selectie en wil momenteel dan ook geen gebruik maken van het aanbod.”

  Beantwoorden
  • TomAdo

   Voetbal 8r de koe -liegen eh -liesen eroplos. Advokaat naar ADO’r?
   Sorry als Hij 3 cent meer krijg bij efzee pleurop… doettie dat liever…
   Nee hij mocht bij ADO spelen aub niet terwijl ik kan ademen ook trainen…
   in zijn nadagen scheppen bij ADO?
   ik zeg gelijk mijn abt op als die mongool stein gaat opvolgen. dan maar faiilliet..
   laattie voor het 3 kwartjes meer (p)esvee pleurop lekker trainen.
   Nee het bij ADO had het 20 jaar zijn erre schuld
   Maggie wel weg van van den Hoogenbandje?
   Het mag clear zijn… Ik ben Advokaat dikzat
   Laatie zijn poen lekker uitgeven in jpdendam
   ADO komt in zijn advokatuur niet voor rip dikkie

   Beantwoorden
 2. Lang

  En zo wordt Supusepa definitief afgeserveerd. De zoveelste speler die door Steijn wordt afgedankt. De kapitaalvernietiging gaat vrolijk verder, goede spelers afdanken (en dus niets opleveren) en vervolgens andere huren (alleen kosten en levert niets op). ADO gaat op deze manier weer rap naar de kl.te.

  Beantwoorden
 3. Zwaar Pissed

  2014 en de soap gaat verder bij ADO!!! Danny Gorter LOL!!! Deze keer geef ik Steijn gelijk, wat een gebrekkige voetballer is dat zeg!!! Laat die boot maar niet de scheveningse haven binnenvaren.

  Club wil ook geen verbetering in het goal, want willen contract van Coutinho meerjarig verlengen!! Leuk als tweede keeper, maar wat is hij toch slecht om als eerste keeper te hebben. Op de lijn redelijk, maar de rest beheerst hij van geen kanten. Met de hoge ballen vanaf de zijkanten duikt hij steevast onder door. Precies andersom als bij Vianen. Heerst niet in eigen strafschopgebied, dus kansloos. Genoeg betere keepers te krijgen. 👿 😈

  Voor de rest iedereen een heel goed 2014 gewenst. :mrgreen:

  Beantwoorden
 4. Rene

  Zou ook wel het toppunt zijn als Steijn/ADO zich door Advocaat met die Gorter op laat zadelen !!!!

  Maar ja ach we gaan ook verlengen met Beugel en Couthino ……
  Met alle respect voor de inzet van Tommy en de lijnkeepers kwaliteiten van Couthino, maar daarmee zegt het bestuur eigenlijk tegen Steijn : degradeer maar, want daar zijn we op aan het inkopen.

  Aanval begint bij een goede opbouw en die heeft Beugel totaal niet !!!!, met hem blijven we zo altijd een schopploegje dat nooit meer terugkomt in de eredivisie.

  Beantwoorden
  • Danny

   Beugelsdijk is een echte topper! Van zijn inzet kunnen een hoop technische spelers (zoals die snotaap) een hoop leren!!

   Beantwoorden
 5. ENW

  En het gezeur gaat maar verder en verder,
  Gorter is gewoon een bruikbare speler voor Den Haag,dan kan Meijers ook doorschuiven.

  Ook een jongen uit de regio dus dat werkt ook altijd mee,maar de anti steijn campagne gaat maar door en door.Als er straks van nec en feynoord gewonnen wordt dan staan we bovenaan in het rechter rijtje en is alles in 1 x weer vergeten.

  Steun je club nou eens

  Beantwoorden
 6. alberto666

  Wat een ramp is die Maurice toch, speler na speler wordt afgeserveerd, nu weer Supu, als die naar bv Cambuur vertrekt heb je daar een ijzersterk duo, Supu-Leeuwin, beiden goede aanspeelpunten en beiden in staat een splijtende pass te verzenden zodat de spits alleen voor de keeper kan komen.
  Maar nee….. Herr Einstein is tevreden met het afbraak centrum die hij nu heeft.
  Wat een onbenul en kapitaalvernietiger is die Maurice toch, samen met de trambestuurder, sturen ze ons heel fijn in t ravijn.

  Beantwoorden
  • Zwaar Pissed

   Kom jij nou maar gewoon weer naar het stadion en loop niet te miepen hier!! Was altijd gezellig met jou, maar jij en je aanhang komen niet eens 1 wedstrijd ff bekijken. Jij en je schoonbroertjes beginnen een beetje teletekst supporters te worden!!!!

   Beantwoorden
 7. Red

  Waardeloze voetballer die Supusepa. Dus ik sta te springen als deze koekenbakker weggaat.
  Gorter is een redelijke speler…. die kan als linksback, Meijers kan naar het middenveld in een 442 systeem. Worden we echt beter van.

  Beantwoorden
  • Zwaar Pissed

   Supusepa waardeloos ben ik helemaal mee eens!!! Gorter en redelijke speler laat me niet lachen. Kon bij NAC al geen pepernoot raken. Als AZ er al niet hogerop mee kan komen, dan hebben wij er ook niks aan om stappen te kunnen maken. Jongen kan gewoon niet beter, dus wij kunnen de vruchten er niet van plukken na verloop van tijd. Onze scouting is waardeloos!! Altijd maar weer komen met al ontdekte spelers of af geserveerde spelers en spelers zonder potentie. Plus als je die wel hebt met potentie komt het bij ADO er niet uit, al tijden gaan spelers die bij ons niet renderen wel renderen bij andere clubs. Zelfs Poepon bij NAC kan scoren. Ik kan alleen concluderen dat het technisch beleid bij ADO 1 grote grap is!! Scouts die geen goed spelersmateriaal kunnen scouten en trainers die spelers en elftal niet beter kunnen maken. Tijd voor ADO om eens goede mensen aan te trekken voor technisch beleid binnen de club.

   Beantwoorden
 8. Red

  Haha, en Coutinho is gewoon een hele goede keeper voor ons. Ja, hij is nu inderdaad niet in topvorm, maar de afgelopen seizoenen laten zien dat hij gewoon prima is. De Beugel is een echte Haagse gozer – dus wat ik hier lees i alleen maar goed nieuws!

  Beantwoorden
  • Zwaar Pissed

   Coutinho gewoon een goede keeper. Hahahaha Jij weet volgens mij niet wat een goede keeper inhoud!
   Beugelsdijk, omdat ie Haags is moet ie blijven? Dus voor jou liever slecht voetbal en haags, dan goed voetbal met minder haags. Jij zal wel de eerste zijn die een jupilerbiertje lust tijdens de rust van onze eerste wedstrijd in de eerste divisie.

   Beantwoorden
 9. met Steijn naar het ravijn

  @HAAGIE, zie je het niet, wil je het niet zien, ben je blind, doof, of familie van steijn,
  maar dat hij al 3 jaar aant klooien is met spelers, maakt ze niet beter, zet ze verkeerd neer, of niet soms ?
  En de supporter moet dit wanbeleid goed vinden !!!!
  Clubs met een minder budget staan veel verder in scouting, opleiding, aankopen dan wij .
  Onderbouwd genoeg mister perfect ?!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.