Ook ADO Den Haag heeft de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar in de benen. De ploeg van trainer Maurice Steyn speelde in Spanje tegen Preußen Münster, dat uitkomt in de 3. Bundesliga. Steyn had waarschijnlijk op een beter begin van 2014 gerekend, want zijn ploeg ging met 1-0 onderuit. De oefenwedstrijd kwam wat moeizaam op gang, want er kwam geen arbitrage opdagen. Oud-speler Jan-Paul Saeijs bood aan om de wedstrijd te fluiten. De grensrechters werden door de twee clubs geleverd zo weet Omroep West te melden.

Brody’s leaderboard

17 reacties

 1. LaHaya

  Zelfs met een eigen scheidsrechter niet kunnen winnen……mag ik even lachen, ja dat mag ik.
  Weet zeker dat Steijn nog lichtpuntjes gezien heeft…..pffffffff

  Beantwoorden
 2. Westlander

  Tja , heel 2013 bijna niks gewonnen en maar grote praat Met we staan te laag , de ene zeperd na de andere

  Beantwoorden
 3. Zwaar pissed

  Ik heb wat beelden gezien van de wedstrijd. Of het nou een oefenpartij betreft, het was tegen bal op het dak 10 en dan mag je niet verliezen ook al speel je zwaar kut! NEC is van een ander niveau dan dit. Hou mijn hart vast tegen NEC, zeker gezien het feit dat zij wel het tij willen keren en geen jupiler willen drinken. 👿 😈

  Beantwoorden
 4. adodh070

  en dan die cabral met een 010 petje op in de spelersbus ook. alles kan blijkbaar, alles is prima, de hele club gaat naar de klote zo, en iedereen kijkt er naar en laat het maar zo

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.