Jerson Cabral heeft zich de woede van de supporters van ADO Den Haag op de hals gehaald. De aanvaller plaatste namelijk een foto van zichzelf op het sociale netwerk Instagram waarop hij te zien is met een pet waar het wapen van Rotterdam op is afgebeeld.

Cabral werd opgeleid door Feyenoord en steekt zijn liefde voor de stad Rotterdam wel vaker niet onder stoelen of banken. Met de uitwedstrijd tegen Feyenoord op 25 januari voor de deur, werd de foto door veel supporters van ADO Den Haag gezien als een vorm van provocatie.

ADO heeft zich inmiddels genoodzaakt gevoeld om tegenover Omroep West te reageren op het voorval. “We hebben Cabral ernaar gevraagd. Het blijkt een pet van een vriend van hem. Was geen moment als provocatie bedoeld. Maurice Steijn had toevallig na die foto alle petten verboden. In clubkleding zien de spelers er weer allemaal hetzelfde uit.”

6 reacties

 1. met Steijn naar het ravijn

  Ontslagen meteen, brengt niks bij, is irritant en geen intresse in de club,
  is daarom ook overal uitgekotst, chantal de kwal .
  En oerdom van steijn om iedereen een pettenverbod te geven, één lul en de
  rest is ook het slachtoffer, weer maar eens blunder steijn .

  Beantwoorden
 2. pajam

  zwak van steijn om een petje te verbieden, nog effe gaat hij de spelers vastbinden. geen enkele speler preseert onder steijn net als cabral die zo kapot word gemaakt door hem. weg met die steijn!

  Beantwoorden
  • Gijs Boshuijer

   steijn is een goede en club gerichten trainer en die sukkel met ze petje moet lekker terug gaan maar dat kan niet want daar is hij niet meer welkom en de gene die maar blijven kankeren op steijn die moeten opkankeren want steijn knokt voor ado en zij zeiken de club af dus wie hoort nou niet bij ado thuis nou ik weet het wel zeikers lekker weg ga lekker met petje mee

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.