Bij evenementen is het al rumoerig in Leidschenveen in Den Haag, maar de afgelopen tijd werden omwonenden op wel heel vreemde tijden opgeschrikt door lawaai uit het ADO-stadion.

Te pas en te onpas ging het alarm af en kon Leidschenveen meegenieten van een blikken stem die riep ‘dat iedereen het stadion rustig moet verlaten’. Op tijden dat de tribunes helemaal leeg waren.

De oorzaak van de overlast is curieus: de meterkast in het stadion bleek niet berekend op de wasmachines en drogers die onlangs vanuit het Zuiderpark naar Leidschenveen zijn getransporteerd.

‘Sinds alle trainingen in het Forepark worden gegeven, worden ook alle shirts en broekjes hier gewassen’, zegt een ADO-woordvoerster. ‘Er staan dus opeens veel meer apparaten te draaien. De afgelopen tijd is er zo nu en dan een stop uitgesprongen. Dan springt meteen het alarm erop.’

Volgens haar zijn deze ‘kinderziektes’ inmiddels verholpen. Het Zuiderpark, de oude trainingslocatie van ADO, wordt gesloopt.

Tekst: AD

2 reacties

  1. Zwaar Pissed

    Met catering in het verleden was dit ook al een issue!!! Te weinig stroomcapaciteit in het stadion!!! Wat een amateurs. En Piet maar weer blerren dat ie multinationals wil binden aan ADO. Die bedrijven willen niet instappen in het amateuristisch zooitje dat ADO heet. Waar de catering bagger is, de stoelen waar je rugklachten van krijgt en het voetbal op 4de klasse amateur niveau. Geen internationale exposure, dus helaas!!! Dromen mag, maar vaak komen die niet uit!!! 👿 😈

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.