Den Haag, vroeger stad van ooievaars, tegenwoordig stad van ooievaars en kraaien! De kraaien, ze horen bij Den Haag als Florencia, De Geleenstraat, Het Binnenhof en ADO Den Haag. Groen Geel Hart is dan ook supertrots dat ze deze Haagse  helden, vlak voor hun optreden in het Kyocera Stadion, mochten interviewen. Er was weinig tijd. Dus gingen we, als de tepels van Ekstertjuh, keihard! Een gesprek over harken en doodmaken.  Kom maar lekkah door, kom maar lekkah door!

GGH Media Leaderboard

9 reacties

  1. adofan

    ik zeg elke thuis wedstrijd het dak eraf met de kraaien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! die gasten zwepen de boel op!!! wat een top sfeer!!! hoop kabaal!!! daar is elke tegenstander van onder de indruk!!

    Beantwoorden
  2. adofan

    oh oh den haag horen en zingen we al 100 jaar …, niks mis mee …maar deze sfeer was al weer een tijd geleden ,tijd van het zuiderpark ….. was een enorme boost , hoop kabaal, rookbommen , vlaggen , zelfs die rotterdammers waren onder de indruk …. die tijd moet weer terug, dat de tegenstanders met de staart tussen de benen het veld betreden !!

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.