Groen Geel Hart ging naar de Reeperbahn, de roze buurt van Hamburg, voor een ontmoeting met John Verhoek. John speelt sinds dit seizoen bij de Duitse cultclub FC ST Pauli. Het stadion van de cultclub ligt in de roze buurt van de havenstad. ST Pauli speelt in de tweede Bundesliga. Hun thuiswedstrijden zijn altijd uitverkocht, dat betekent dat er 30.000 man in het stadion zit. Er staan 20.000 mensen op de wachtlijst voor een seizoenskaart. Sankt Pauli staat bekend om hun fanatieke aanhang. De harde kern is extreem links en onder hun bevinden zich veel krakers en paradijsvogels.

Door een technisch probleem kunnen we het eerste deel van het interview niet uitzenden en daar zijn we behoorlijk ziek van…… In dit deel zegt John dat hij het een eer vindt om voor deze club te voetballen en dat hij nog nooit ergens zulk fanatiek publiek heeft meegemaakt! Het feit dat de club in de roze buurt van Hamburg ligt was voor hem zeker niet bepalend om hier te gaan voetballen. “Zo’n roze buurt is leuk voor de supporters”. In sportief opzicht gaat het goed, John heeft 4 keer gescoord en is nu weer op de terugweg na een blessure. Een ding is zeker de supporters van ST Pauli vinden John Verhoek super geil! Check het interview en de sfeerimpressie van ST Pauli vs Bochum.

Fly-Over Leaderboard

9 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.