9 seizoenen was voetbalvereniging HVV Laakkwartier gastheer, van ADO Den Haag, tijdens de voorbereiding op een nieuw seizoen. Veel ADO-supporters genoten van de wedstrijden bij Laakkwartier vanwege de relaxte sfeer en de typisch Haagse gezelligheid. Nu wordt de Haagse volksclub, als oud vuil, aan de kant gezet door ADO-directeur Piet Jansen. Jansen wil namelijk de club promoten in de regio en kiest ervoor om oefenwedstrijden in Delft en Zoetermeer te spelen in plaats van bij het Haagse Laakkwartier

Een beslissing die veel stof heeft doen opwaaien bij Laakkwartier en veel kwaad bloed heeft gezet bij de ADO-supporters. Groen Geel Hart ging naar Laakkwartier en sprak met Laakkwartier-voorzitter Frans de Canne. In dit gesprek werd wederom pijnlijk duidelijk gemaakt dat ADO Den Haag, op het gebied van communicatie en commercie, nog heel wat moet leren. Ook sprak Groen Geel Hart met ADO-supporter Ed Slier, van Northside.nl, over deze opmerkelijke beslissing van ADO-directeur Piet Jansen.

Fly-Over Leaderboard

16 reacties

 1. rooie Henk

  Zo hier schrik ik toch wel van. Zeer slechte communicatie of eigenlijk geen communicatie en dan die afdeling commercie van ADO hahahahahahahaha

  Beantwoorden
 2. Haagse tiran

  Laakkwartier is Laakkwartier niet meer,,bijna iedereen die daar woonde wonen nou heerlijk in ypenburg,en ja die voetballen nu allemaal bij dhc,dus is het zo gek noch niet

  Beantwoorden
 3. fcdhvakg

  als je het verhaal van de voorzitter hoort is het toch een schande hoe ado met mensen omgaat 😈 😈

  Beantwoorden
 4. ben

  wat een schande is dit weer zeg. die mensen hebben jarenlang klaar gestaan voor ons. gaat helemaal de verkeerde kant op met piet jansen aan het roer

  Beantwoorden
 5. ronnie

  “GGHTV: Hvv Laakkwartier: ‘Wij zijn zeer teleurgesteld in Piet Jansen’”

  JA, WIE NIET ! ! ! !

  Beantwoorden
  • Bert

   Ooh..h.. both the brass Gatling gun and the copper Gardner gun are nothing but pure pr0n. Were they just display, or did they shoot, too? Did you get to shoot them?

   Beantwoorden
  • http://www./

   exelente la nota ella super cool …y hablo como si estubiera en el living de la casa con una amiga …la verdad me quede con ganas …de ver mas y mori de amor cuando bailo temas de mi epoca!!! y se niega a bailar lo que no siente unica , y super sencilla.

   Beantwoorden
 6. Rembrandt

  Uit respect voor de HVV Laakkwartier besluit Piet Jansen hier wederom niet op te reageren.

  Beantwoorden
 7. Rudolf

  Zo ga je niet met elkaar om. Nergens niet en met niemand. Zeker niet met HVV Laakkwartier, die verdient dat niet. Jarenlang een perfecte gastheer geweest. Hartelijk bedankt daarvoor. Gezelligheid ten top. Een vertrouwde manier om het nieuwe seizoen te starten. Zelfs supporters van de tegenpartij konden daar relaxed rondlopen, waar maak je dat mee.

  Diepe zucht.

  Beantwoorden
 8. Dennis Lorie

  Gaan we lekker rellen bij DHC breken we daar de boel af DHC wil dit toch zo graag DHC is een club met de meesten Feyenoord supporters in hun leden bestand .
  Ik vond het al niets dat ADO daar ging trainen we zijn een Haagse club of wil Piet Jansen het stadion verplaatsen na Delft ….

  Beantwoorden
 9. Maxwin

  Vanuit het oogpunt om de club te promoten in de regio begrijp ik de beslissing wel. De manier van communiceren zal wel beter kunnen lijkt mij…. Wellicht was langzaam afbouwen beter geweest dan abrupt te stoppen met deze traditionele opening van het seizoen bij Laakkwartier. Maar ja, van dit niet capabele bestuur had ik niet anders verwacht….

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.