De Haagse schilder Pasquinel te Pas was vooral bekend om zijn schilderkunsten en om zijn actieve bijdrage als supporter van de Haagse Northside. Zoals ze dan zeggen, hij is een EKTE! Maar Pasquinel verruilde de kwast voor de microfoon en gaat nu ook voor een carrière als zanger. Zijn eerste nummer, speciaal voor het WK geschreven, ‘Brasil Oranje’ komt keihard binnen en dreigt een regelrechte hit te worden. De zingende schilder was, voor een diepte-interview, te gast in het programma De Blauwe Ooievaar op Den Haag FM (iedere woensdag tussen 21 en 23 uur). Uiteraard bracht Pasquinel zijn nummer live ten gehore en hij zette de studio volledig op zijn kop! Het werd 1 groot feest en als klap op de vuurpijl belde ook Lex Immers nog met de studio om zijn enthousiasme over het nummer met de luisteraars te delen. Uiteraard was Groen Geel Hart erbij om alles op camera vast te leggen en om de zanger te interviewen. Zanger Rinus kan wel inpakken, John Medley, Lee Towers en Rein Mercha maak jullie borsten maar nat want Pasquinel komt eraan!

Brody’s leaderboard

10 reacties

 1. Kinderen voor kinderen

  Leuk om te proberen dat zingen, maar volgens mij kan je het beter bij schilderen houden! Als ze van jou een plaat moeten maken, dan moet er wel heel veel aan gesleuteld worden. WK leuk feesten en gek doen maakt niet uit hoe het klinkt we zijn toch wel dronken, maar om nuchter naar dit te luisteren kan ik niet buiten het wk om opbrengen. Maar succes met je poging en hoop voor je dat andere mensen het wel leuk vinden, maar ik vind het vals klinken.

  Beantwoorden
 2. Te pas

  @kinderen voor kinderen

  Wat denk je zelf dat ik dat nou echt ging doen zingen
  Hahaha denk dat het niet een op een cd blijft staan

  Beantwoorden
 3. ENW02

  als je echt niks te melden hebt gooi je dit soort dingen erop,ach ach wat een drama.
  Die gozer op de achtergrond is wel top.
  Misschien muziek uit en hij in beeld brengt wel succes

  Beantwoorden
 4. Jeroen 'S

  Snap niet dat sommige mensen hier niet de humor
  Van zien
  Als je het filmpje afkijk merk je toch dat het een geintje is
  Altijd maar het afzeiken van alles en iedereen

  Beantwoorden
 5. gekke dirk

  josti josti josti josti band josti band josti band 🙄 ze denken dat ze nog wat zijn ook de hele fam te pas,aso,s. 😡

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.