Groen Geel Hart ging naar de plek, waar ooit het prachtige Zuiderparkstadion stond, om samen met Opa Hooligan en Henk Bres herinneringen op te halen over vroegah! Het geprek ging over de tijd dat Bres en Opa Hooligan gezamenlijk verantwoordelijk waren voor de verkoop van FC Den Haag merchandise in een van de kassahuisjes van het Zuiderparkstadion. We spraken de heren de dag voordat de kassahuisje verplaatst worden naar het Kyocerastadion. Het werd dan ook een gesprek met een lach en een traan.  Mooie verhalen uit de oude doos. Henk en Opa Hooligan over knokken voor je club, vuurwerkbommen, de grafitti van Aad Mansveld en hash coke en pillen. En zoals we gewend zijn nemen de heren geen blad voor hun mond, we citeren Opa: “Nou ken je wel Henk Bres wezen maar ik heb toch schijt aan je met je grote KKkop!”

Fly-Over Leaderboard

8 reacties

 1. Beef

  Ben ik de enige die de graffiti mist op de kassahuisjes?

  Ik zeg inzamelingsactie, en weer in oude glorie bespuiten.

  Beantwoorden
 2. @Beef

  Nee jij bent niet de enige. Het is doodzonde dat die graffiti eraf is. Na mijn mening is er nu geen reet aan. Hopelijk kan iemand dit restaureren in de oude vorm.

  Beantwoorden
 3. Sofija

  Lol, I like the mother part of your coemnmt, it made me chuckle. 😉 Thanks so much for sharing Tay’s video, I think she did an awesome job and I’ve watched it countless times! Really, aren’t women gorgeous? I’m still taken aback at the natural beauty every time I watch. Wishing you an amazing weekend. 🙂

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.