“Een Hagenees liep nooit weg!” “Het gaf mij een kick om in mijn eentje op een vak met 500 Ajacieden af te gaan!” Groen Geel Hart sprak Henk Bres. Bres was de eerste hooligan die landelijk bekend werd door zijn TV-optreden bij ‘Het Lagerhuis’. In oktober verschijnt het boek ‘Bres’ (van Hooligan tot knuffelbeer). Volgens de schrijver Jan Dijkgraaf was Henk Bres de voorman van de FC Den Haag hooligans. Wij spraken Henk over zijn tijd als hooligan. Het gesprek ging, onder andere, over: de bom op Amsterdam Centraal, Haagse zeik in De Meer, knokpartijen, zijn tijd in de Bijlmerbajes en Bres als crimineel en seksclubeigenaar. Daarnaast spreekt Henk over zijn ‘liefde’ voor de multiculturele samenleving. Een ding is duidelijk: “Wie aan Corretje komt is mol!”

8 reacties

 1. 07tag

  Wat een leugenaar met in ze eentje op 500 man aflopen en sexhuis eigenaar,je mocht de vieze lakens verwisselen maar dan ben je nog geen eigenaar. met zijn olifanten slurfen pet op noemt zich harde kern pffffffff jokkebrok.

  Beantwoorden
 2. dollar

  henkie heb zeker wel een ”sexclub” gehad niet echt de mayfair maar toch ergens bij de heemstraat later overgenomen door john van zweden

  Beantwoorden
 3. Charlie

  Henk is wel degelijk in het Zuiderpark vanaf de zuidtribune het vak met 750 @j@ks supporters ingelopen en heeft ze uitgedeeld en gekregen en is toen door de politie ontzet

  Beantwoorden
  • Hantam Patje

   Dat klinkt toch anders dan.n Ajax vak inlopen,ontzet door de politie anders leefde hij niet meer

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.