Hij is een van de grootste paradijsvogels die de stad Den Haag rijk is. Hij is een diehard FC Den Haag-supporter die altijd voorop gaat in de strijd. Door zijn streken op de tribune groeide hij uit tot een Haagse terrace-legend. Daarnaast is hij ongetwijfeld de meest exhibitionistische voetbalsupporter van het heelal.

Groen Geel Hart was te gast in koffiehuis ‘De Bolle Big’ voor een interview met Rooie Aad. De markante Den Haag supporter kreeg landelijke bekendheid nadat hij, met ontblote penis, samen met burgemeester Deetman op de foto ging.

Een gesprek over DE penisfoto, politiepaarden, hooligans, FC Den Haag Midden Noord, casualkleding en de zin van het bestaan. Tenslotte heeft Aad ook nog een boodschap voor de kijkers uit 020.

De grote vraag is natuurlijk: Lukt het Aad om zijn penis dit keer binnen boord te houden?

12 reacties

  • Tom

   Ha Aad. Kan je mij nog. Ton die ouwe uit het Lage Bergse bos.ik zie je daar niet meer. Heb je een betere stek gevonden.

   Beantwoorden
 1. kees

  Heerlijk echte topper ! een ouderwetse Middennoord supporter ! tegenwoordig staan dr alleen nog maar watjes!

  Beantwoorden
 2. Rood

  He aadje, wat een sfeer was het bij de hoefkade stellenbosch en langnek ouwe nieuwe moeder gooide brood voor het vissen bij je in de tuin oranje gekte fc den haag etc natuurlijk duiventil, Nico erbij, gr de rooie jongens en an

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.