Vandaag hadden we een ontmoeting Metgod in het Kyocera stadion. We spraken Metgod over zijn rol als Technisch Manager bij ADO Den Haag. Een gesprek over ADO Den Haag, de scouting, de ‘vijand’ Ajax, kaalheid en Disneyonderbroeken.  Over het AD is John ook duidelijk: “Je moet niet alles geloven wat er in de krant staat”. Kale koppen niet te stoppen!

Brody’s leaderboard

13 reacties

 1. 070 groter dan 026

  Amateur laat het maar zien. Eerste blunder al gemaakt voor ADO. Je gestreeld voelen door Vitesse voor interesse in Meijers. Mafketel dat je er bent!!! Met deze uitspraak zet je ADO weer terug op degradatie status!!!!! En in dit interview zeg je eigenlijk maar 1 ding, dat je de ballen geen verstand hebt van een TM functie, maar je wel het karakter ervoor hebt. Nou, Metgod ik kan je melden dat ik ook het karakter heb, maar of dat genoeg is…… 😈 Weg Metgod!!!! Ik hoop dat er een proeftijd is. We zijn toch geen proeftuin voor Feyenoord!!!

  Ps. ADO, geen woorden maar daden bedoelen we je woorden over linker rijtje omzetten in daden om het linker rijtje te halen. Niet om blik feyenoorders open te trekken die een lijfspreuk hebben over geen woorden maar daden en trouwens al jaren hebben die daden van feyenoord nog geen kampioenschap opgeleverd, dus ook daar hebben ze de expertise niet over woorden omzetten in daden!! Tot nu toe is het bij ADO ook zo dat je elk jaar veel bla bla hebben,maar slecht of laat handelen op de transfermarkt om die bla bla waar te maken. Vindt je het gek dat seizoenkaarten niet zo hard gaan als je elk jaar weer veel bla bla hoort vanuit de club en uiteindelijk niks voor terug ziet. Nu ook weer spelers op retour 32, 33 zal de volgende wel 34 zijn. Niet erg, maar wel als ze 2 tot 3 jaar vastliggen en dat afzet tegen talenten die waarde kunnen vertegenwoordigen, die dan ook maar 2 jaar vastliggen. Hele slechte zaak als je het mij vraagt. Catering in het stadion is nog steeds niet te vreten, die slappe en lauwe hap in combinatie met smerige liquid koffie en soms lauwe frisdrank is echt te smerig voor woorden. Maar goed alles zou veranderen en verbeteren met die Chinees in het positieve, maar kijk waar we nu staan en zie dat we weer verder gaan met liegen en bedriegen, met weer voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten beleid op de transfermarkt, wederom lichtgewichten op bestuurlijk niveau en management niveau. Niks geen zekerheden voor supporters, nog steeds hopende dat het nu wel goed komt,maar weer teleurgesteld wordt!!!! 😈 👿

  Beantwoorden
 2. Maxwin

  Ik vind het een zwak verhaal van Metgod. Hij zal echt zijn best doen, maar de beste man heeft geen enkele ervaring. Ik vrees een gevalletje van bestuurlijk falen, zoals zo vaak. Had Fontein gewoon laten zitten als algemeen directeur. Die heeft wel bewezen bestuurlijke kwaliteiten en had Metgod geen kans gegeven zich als ‘stagiar’ in deze functie te ontwikkelen. Toch veel succes gewenst John!

  Beantwoorden
 3. Haagse Dave

  Geen sterk verhaal. Ga eerst ervaring opdoen in de JL. En als je vindt dat je geslaagd bent als TM als je 2 of 3 spelers hebt verkocht lijkt mij niet het primaire doel, maar dat er steeds betere spelers naar Den Haag komen. Een lichtgewicht die Den Haag denk ik niet naar een hoger niveau gaat tillen. En ik vind het inderdaad ook van wei

  Beantwoorden
 4. Haagse Dave

  Weinig ambitie getuigen als je gestreeld voelt dat een club als Vitesse geïnteresseerd is in onze spelers. Ik heb altijd wel een positieve insteek, maar hier wordt ik niet heel vrolijk van.

  Beantwoorden
 5. Haagse Dave

  Had zowiezo liever Henk van Stee zien komen. Er bekruipt mij nu toch het gevoel dat met de keuze voor Metgod het Wang te doen is om spelers te verkopen.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.