Groen Geel Hart ging naar Tommie Beugelsdijk om te praten over zijn seksleven en om een potje te hakkuh op het nummer Haags kwartiertje/Rustig. Deze houseknaller, met daarin de bekende ‘Rustaaagg’ uitspraak van Tommie Beugelsdijk, is door het duo M&M gemaakt met als doel het Kyocera stadion te laten ‘ontploffen’! Heel Midden Noord moet hakkuh met Tommie! En als je niet weet hoe je moet hakkuh check dan de ‘moves’ van Tommie in dit filmpje want hij kan verdomd lekker hakkuh die pik!

Brody’s leaderboard

15 reacties

  1. Maria

    YAY!! These were fantastic to wake up to this Sunday monnirg What a lovely trip! I can’t say Istanbul has been on my list of Places To Go, but I think I need to rethink that now it looks amazing.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.