Hij is bekend om zijn Haagse mat en zijn snoeiharde tackles. Samen met Marco Gentile was hij de nachtmerrie van iedere spits. Adam speelde 10 jaar voor ADO Den Haag. Tegenwoordig heeft de Hagenees een wasservice en is hij de hele dag aan het wassen en strijken. Groen Geel Hart zocht de ras Hagenees op. Een gesprek over: ADO, ADO vs ajax, kutten, de Haagse mat, de harde kern, strijken en kleedkamerhumor. Adam geeft een paar goede tips aan de huidige selectie om Ajax te bestrijden. Michel Adam over de blauwe ballen van John van Loen…..

4 reacties

  1. Lex

    Je waant je weer helemaal op Midden-Noord waar je als puber met je seizoenskaartje zondags zó gelukkig kon zijn als je keek naar ‘t centrale duo Adams en Gentile. Lems met afgezakte sokken op ‘t middenveld, Danen op de vleugel, Haagse tieten op de tribune en groen-gele rook op ‘t veld. Prachttijd.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.