Groen Geel Hart TV sprak met de trainer van ADO Den Haag Zeljko Petrovic. Een gesprek waar de vonken vanaf vlogen want deze man is een en al passie voor het voetbal! Petrovic spreekt, onder andere, over Dick Advocaat, Martin Jol, Johan Derksen en zijn kwaliteiten als trainer. Onze trainer is voor niemand bang en moet niets hebben van petten met een gaykleur en gasten met een Limburgs accent. Petrovic: “Er gaan de komende jaren leuke dingen gebeuren bij ADO Den Haag!”

Brody’s leaderboard

8 reacties

  • rood en groen

   ADO wordt de positieve verrassing van het seizoen. Van der Kallen is opgerot, zo ook alle onbekwame ijdeltuiten die er na in het machtsvacuum insprongen. ADO zal een elftal op been brengen waar we alleen maar van konden dromen. De koers is gezet, ADO is op weg om een vaste subtopper te worden. Petrovic die zich zal ontpoppen tot een buitengewoon bekwame trainer zal de beschikking krijgen over een prima selectie, en Dick en Martin zullen er voor zorgen dat hij uit de wind wordt gehouden. ADO stapt af van de laffe speelwijze van Fraser. Alle Feijnenoorders zijn nu de deur gewezen. Sinds het tijdperk van Chouffoer en Hartman heeft ADO niet zoveel bekwame mensen aan het roer gehad, dus na 35 jaar middelmaat gaat de club zijn oeroude belofte weer inlossen.ADO gaat omhoog, Heerlijk Helder Haags.

   Beantwoorden
 1. Marco

  Vd Kallen heeftt zo slecht niet gedaan toch? Nu hopen op een goede gok door advocaat om zijn protégé petrovic aan te stellen. Lijkt me een kerel die qua mentaliteit wel bij Ado past. Maar is hij tactisch sterk genoeg?

  Beantwoorden
 2. Lex

  We zeggen ‘t nog een keer Marco: Van der Kallen heeft z’n zakken lopen vullen. Rekensom zal ik je besparen, maar geloof maar dat ‘ie na 3 jaar ADO 10 miljoen verdiend heeft. Alle zaakjes, alle contracten en alle hand-en-spandiensten worden door Marks firmaatjes geleverd. En ja, hij was de enige die in ADO wilde springen toen we aan de geeuwhonger lagen, dus moeten we niet zeiken over Mark. Maar om nou te roepen dat ‘ie het goed gedaan heeft, gaat wat ver….

  Beantwoorden
 3. Rick

  Wie anders had er ingestapt dan??? Die schreeuwers achteraf??? En pettro is nooit trainer geweest heten altijd loopjongen

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.