Joop de Graaff is een diehard ADO Den Haag supporter. Hij is veroordeeld voor een poging tot moord, heeft 11 jaar vast gezeten. en heeft TBS. Bijna iedereen, die hem kent, vindt Joop een lieve gezellige gozer. Ook rond het voetbal haalde Joop een hoop ‘streken’ uit. Joop werkt nu in het behangparadijs van John van Zweden en probeert zijn leven weer op de rails te krijgen. Groen Geel Hart sprak de Haagse terrace-legend onder andere over het leven in de gevangenis, TBS en zijn avonturen bij de harde kern van ADO Den Haag! Een openhartig gesprek vol bizarre verhalen. Is Joop de Graaff een gevaarlijke gek of gewoon een lieve gevoelige Haagse gozer die veel pech heeft gehad? Kijk en oordeel zelf.

9 reacties

  • Vrijheid voor Joop

   Is gewoon goede gast! Hoop dat ie snel vrijkomt! Joop je bent goed bezig. Hou vol, gerechtigheid komt ook voor jou!

   Beantwoorden
 1. Mischa

  Zo is jvz dan ook weer. Respect. Joop hele fijne gozer, vaak met oranjeplein tegen zijn oranje blauw gespeeld. Nooit geen problemen altijd respect en gezelligheid. Goed om te zien dat hij weer de goede kant opgaat. Klasse Joop.

  Beantwoorden
 2. * FRFC *

  Leuk gesprek, veel succes in de toekomst Joop. Het beste gewenst!

  Van een Feyenoord supporter (die ook wat jaren heeft gedaan)

  Beantwoorden
 3. Rob.E Den haag

  Joop is een topper en gabber veel gelachen toen wij samen bij adelaars speelde
  Nou hoop dat je vlug vrij komt
  Het is nou wel genoeg Rob.E.

  Beantwoorden
 4. Richard

  Joop is een geweldige gozer heb hem zelf meeegemaakt in Spoorwijk waar wij woonden vaak met elkaar om gegaan en later in de binnenstad en FC Den Haag Hoop je weer eens te spreken Sterkte

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.