ADO Den Haag heeft Samuel Chromek binnengehaald. Het Slowaakse talent heeft een contract voor drie seizoenen getekend. Dat meldt de club uit de hofstad op haar website.

Rob Meppelink, hoofd jeugdopleiding, is blij met de versterking, die in eerste instantie aansluit bij het onder 17 team. “Samuel is een complete middenvelder, iemand die voldoet aan alle eisen die we in de jeugdopleiding aan een speler stellen. Hopelijk gaat hij zich de komende drie jaar goed ontwikkelen. Dat de club zo’n talent binnenhaalt, is een compliment voor onze jeugdopleiding.”

Het talent is zelf ook blij met zijn overstap: “Het is een mooie club. Voordat ik naar Nederland kwam, kende ik ADO Den Haag eigenlijk alleen via internet. Ik ben hier nu al een paar weken op proef en begin me al echt thuis te voelen. Ik wil hier de komende jaren mijn beste spel laten zien.”

Bron: Voetbalcentraal
Brody’s leaderboard

2 reacties

  1. rick

    Ron Meppelink hoofd jeugdopleiding krijgt het dus niet voor elkaar om uit de eigen jeugd een middelvelder te vinden???/ wordt eens tijd dat die hele technische staf eruit gedonderd wordt . ADO is gewoor een HAAGSE club vol jeugdtalenten !!!

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.