Studiovoetbal, De tafel van Kees en Voetbal Inside, ouwehoeren over voetbal is hot! Vanaf nu hebben wij ook onze eigen analist om effe lekker een potje mee te lullen over voetbal.

Het is niemand minder dan de paradijsvogel Leon Vakkie M (bekend van GGHTV). In ‘Lullen met Leon’ lullen we over ADO Den Haag, opmerkelijke zaken uit de voetballerij en soms gewoon over het leven! Hij is keihard, heeft Haagse humor en neemt geen blad voor de mond. Niemand wordt gespaard!

Vergeet Jack van Gelder, Jan Mulder, Johan Derksen en geniet van Leon Vakkie M. Sowieso ook een kijktip als je van mannen met een lange Haagse mat, een oer Haags accent en grote gouden oorringen houdt.

Fly-Over Leaderboard

7 reacties

 1. Petah-Dewa

  Zal blij zijn als beugelsdijk weg is fout tegen excelsior en heracles van hem die doelpunten. Als beugelsdijk en havenaar eindelijk weg zijn dan komt wang met 2 hele mooie kadootjes en worden we zooo blij blij blij let maar op beugelsdijk word nog ingehaald door een bejaarde met een rolator die houten klaas pfff

  Beantwoorden
  • Piethein

   Je schreef van de week dat Wang MAANDAG met verassing(en) zou komen. Nu is het weer als Havenaar en Beugelsdijk weg zijn. Komt er nou nog wat ja of nee…

   Beantwoorden
  • Haagse Dave

   Wat een onzin. Tuurlijk worden er fouten gemaakt, maar hij haalt ook heel veel weg. En Havenaar, buiten die strafschop, doet waar die voor gehaald is. Doelpunten maken.

   Beantwoorden
 2. de ooievaar

  ach ach ach, die nep italiaan denkt dat die bij de maffia zit omdat die wel eens naar juve gaat kijken. altijd en eeuwig dat zonnebrilletje op ja dan ben je zeer interessant en is iedereen bang voor je . en expres zwaar praten want dat deed de Don ook in zijn films, bah.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.