De druiven zijn zuur na de thuisnederlaag tegen AZ, die verdiend, maar toch onnodig was.

De eerste helft bood ADO prima weerstand tegen een tam AZ. De gasten uit Alkmaar leken van de leg door de wintertijd en het drukke programma. De mannen van Petrovic hadden een goaltje kunnen maken, maar deden dat niet waardoor er met de brilstand gerust werd. Na rust werd AZ echter sterker en bracht met Robert Muhren een extra spits in het veld in de 66ste minuut. Omdat ook Muamer Tankovic in de ploeg kwam en Alireza Jahanbakhsh en Wout Weghorst ook nog in het veld stonden, ging AZ praktisch met vier aanvallers spelen.

petrovic_fox2

De Montenegrijn had eerder moeten ingrijpen tegen AZ.

 

Op de bank bij ADO gebeurde niets, ondanks dat AZ sterker en sterker werd en de 0-1 langzaam in de lucht hing. ADO zat zichtbaar in een spagaat en wist niet wat te doen. De ploeg miste de kwaliteit om voor de overwinning te vechten, dus had Petrovic de deur op slot moeten gooien en het punt binnen moeten slepen. Zeker in de vorm waarin ADO verkeert, is een punt tegen AZ goed voor het vertrouwen. Desondanks liet hij de ploeg ongewijzigd aanmodderen in de valse hoop de 1-0 te forceren. Kansen waren er dan ook nauwelijks, daar waar aan de overkant uitblinker-goalie Ernestas Šetkus overuren draaide. Met veel reddingen hield hij ADO in leven, maar het was wachten op de 0-1. AZ kon makkelijk veel kansen creëren, omdat Jahanbakhsh linksback Kanon continu eenvoudig voorbij stak. Hij kon niet op rugdekking rekenen, omdat Beugelsdijk en Meissner de twee AZ-spitsen moesten dekken. ADO speelde bijna een half uur lang één tegen één achterin, en stond daardoor op instorten. Aan de andere kant liep Ebuehi – vijf klassen minder goed dan bankzitter San Roman – te schutteren, maar dat doet de verdediger met plumeaucoup eigenlijk wekelijks. Als Petrovic je zó onterecht ophemelt, ben je klaarblijkelijk zelfs gek genoeg om het Nigeriaanse elftal af te wimpelen.

Het gebrek aan ervaring van Petrovic werd pijnlijk blootgelegd. Hij had moeten lezen dat een punt het hoogst haalbare was. Ook had hij wel wat eerder kunnen wisselen, eigenlijk liefst direct na de Muhren-wissel. Zeker gezien het feit dat hij de laatste weken als invaller met scherp schiet. Marengo kon amper nog lopen na rust, maar het duurde tot de 87ste minuut dat hij vervangen werd. Het publiek brulde om Dennis van der Heijden, maar omdat ook miskoop van de eeuw en zoutzak Becker er in kwam, was het publiek toch nog blij dat er pas zo laat gewisseld werd.

tn_ado-fc-heerenveen0023

Nieuwkomer Sheraldo Becker maakt een allesbehalve sterke indruk.

 

Becker, wat een lapzwans. De eerste sprint die hij trok was al slap en ongeïnspireerd. Je zou toch zeggen dat als je in de 84ste minuut mag invallen, dat je je de laatste 9 minuten het apelazerus loopt, zeker als je nog niet zo lekker ligt bij het publiek en mag invallen voor ster Edouard Duplan (waarom zingt men voor hem niet ‘Allez Duplan’ op de deunen van ‘Allez, Les Blues’?). Maar de Petro-protegé uit Amsterdam strompelde anoniempjes over de kunstmat.

Na de verliespartij is aan alle vreugde definitief een einde gekomen. De laatste thuisgoal in de competitie dateert van 28 augustus. Hoog tijd om er tegen Willem II een paar in te trappen, om zo een witte zakdoek-regen en een échte crisis te kunnen afwenden.

GGH Media Leaderboard

23 reacties

 1. Marco

  Waar is Dick Advocaat als je hem nodig hebt? Hij vond dat Petrovic moest komen en zou als technische man in het bestuur hier richting aan moeten geven. Als hij vorig jaar van Bronckhorst kon bijstaan dat nu toch zeker ook de trainer van de club waar hij zich aan verbonden heeft?! Het antwoord is natuurlijk duidelijk, Dickieboy zit lekker aan de Bosporus de mooie jongen uit te hangen, want ja als Fenerbahce belt dan zeg je geen nee. Geef deze man nooit meer een stem bij ADO, hij maakt meer kapot dan hij helpt. Natuurlijk is het gemakkelijk praten nu we weten dat Petrovic het niet redt, maar over dit scenario moet toch nagedacht zijn vooraf? Zeker bij een club als ADO waar altijd onrust is…

  Beantwoorden
 2. Sjaakado

  Wat een raar verslag is dit zeg. Gaan ze hier zoals op de tribune eigen spelers afmaken met uitspraken die erg vreemd zijn.
  Site hier is steeds slechter aan het worden. Zielig gedoe ook om een liedje te promoten voor een speler. Zodat je kan zeggen dat jij het hebt verzonnen. Net zoals met die Helicoptet. Is te hopen dat sylvana niet hier meekijkt komt want dan heb je geouwehoer erbij. Misschien een sollicitatie bij kim Holland doen of naar de geleenstraat.

  Beantwoorden
  • Sjaak

   GGH is al jaren niet meer zoals het ooit was. Vroeger was het een soort clubhuis idee (vond ik) gekke verhaaltjes met leuke in elkaar geknutselde foto’s, en veel mensen die reageerden (vraag mezelf af waar mensen zoals KKH, Heemskerk, 10-us, tattoo en zo zijn gebleven) er was zelfs een chatbox. Maar helaas is GGH “volwassen”geworden en is het gewoon een Ado-site geworden zoals er vele zijn.

   Beantwoorden
 3. FCDH Forever

  Het stukje bevat niet alleen onzin,maar ook waarheden. Wat Becker betrefd was ik ook lyrisch dat hij kwam en vind ik hem ook erg tegenvallen. Het gekke vind ik wel dat wanneer er iemand persee kost wat het kost moet komen je je dan als trainer gek laat maken door de aanhang en zodoende hem dan wel,dan niet laat spelen. Voor iedere speler,dus ook voor Becker en Setkus geldt,dat vertrouwen het beste medicijn is. Vorm bestaat niet. Wedstrijd ritme en vertrouwen. Zonder dit kan simpelweg geen ene voetballer brengen wat je van hem verwacht. Over de eerste helft tegen AZ vind ik zelf dat Ado wel weerstand gaf,maar dat kwam omdat Az ook vreselijk slecht en angstig aan de wedstrijd begon. In de rust waren dus een paar woorden van vd Brom genoeg om zn team met wat meer zelfvertrouwen het veld in te sturen. En dan is het simpelweg niet moeilijk om tegen dit FCDH 3 punten te pakken. Het heeft niks met voetbal te maken wat ik nu al 2 maanden zie van mn cluppie. Om je dood te schamen. Dit overschaduwd zelfs nog die hele Chinasoap.We staan overigens wel stijf bovenaan met gele kaarten verzamelen. 28 tegenover 22 van de nr 2. ook niet lekker als je nagaat hoe weinig middevelders en verdedigers je heb in je selectie.

  Beantwoorden
 4. KKH

  Trainer zonder ervaring. !!!
  Scout wie er zit omdat ze vader ooit een topspeler was .
  Kan iemand mij dan zeggen wat wij als supporters verwachten ,
  Het is een bende van vriendjes politiek geworden .

  Beantwoorden
  • Sjaakado

   Kom op man, iedere keer jr erbij te halen. De ellende begint bovenaf. Zolang mensen elkaar tegen werken zal het nooit wat worden. Dat heeft niks met jr te maken. Of heeft jr ook petrovic aangesteld dan ?

   Beantwoorden
   • KKH

    Slaakado :
    Wie heeft deze mislukte spelers bij Fc DenHaag naar binnen gehaald ik neem aan de hoofd scout Lex jr Toch ….
    Of loop hij daar alleen maar rond …

   • Sjaakado

    Dan snap je er echt helemaal niks van. Denk je dat jr het beleid bepaalt. Hahahaha. De reden van deze spelers komt omdat deze te betalen zijn en deze spelers willen. Er zijn zoveel spelers die niet bij den haag willen spelen. Jr mag scouten en tips geven. De trainer en Manders gaan dan praten. Tijdens fraser veel ex Feyenoorders omdat hij ze gek kon maken om te komen. Jr is een heel klein schakeltje binnen de club

   • tim

    Wat vriendelijker mag ook wel en beledigen is zo goedkoop, hij doet zijn best en dat is meer dan de spelers doen. Het is niet altijd de trainer kijk b.v liever naar de spelers en voor al naar de spits die uiteindelijk die bal er in moet schieten..

 5. ADOFAN

  kunnen we de naam niet veranderen in de ADO den Haag 1 site. Ik heb hier nog nooit iets gelezen over de jeugd en/of de beloftes. Kreten zoals geef de jeugd een kans lees ik regelmatig. Maar als er dan 1 speelt, wordt hij afgekraakt om zijn kapsel. Waarschijnlijk kan deze schrijver nog geen 2 namen noemen van jeugdspelers.
  Weet je überhaupt wel hoe het complex in het Zuiderpark heet ?

  Beantwoorden
 6. tim

  Wat is er met Havenaar geen interesse meer? Hij bakt er niets meer van, misschien wil hij goedkoop weg in de winterstop.

  Beantwoorden
 7. Ronald Elberse

  Het begint bij de heer Wigt. Die heeft gedaan alsof er miljoenen op de rekening staan. Vervolgens komt die gozer met het syndroom van down, Mattijsje Manders, de boel definitief verkloten. San Roman, Beckers, Trybull, Meisner en die jongen met die moeilijke naam van Ajax, allemaal onnodige aankopen in een jaar dat echt een tussenjaar had moeten worden. DUplan, Schaken, Beugelsdijk en Havenaar zijn samen goed voor een kleine anderhalf miljoen salaris en dat is precies het gat dat er is. Een van die mannen had verkocht moeten worden ergo, hadden weg moeten gaan desnoods voor niks. Dan had Manders recht van spreken. Die ijdeltuit denkt alles volledig alleen te kunnen maar echt helemaal niemand neemt hem serieus. Triest dat op de een of andere manier Wang niet door heeft gehad wat voor een slang hij heeft binnengehaald die gewoon naar de pijpen van o.a. van der Kallen danst.

  Beantwoorden
  • KKH

   SAN Roman. , Becker. !Trybull , Meisner sutkus hoe zijn die bij Fc DenHaag binnen gekomen of beter gezegt door wie Lex jr onze super scout

   Beantwoorden
   • Sjaakado

    Deze spelers zijn door makelaars aangeboden. Als je er niks van weet of snapt kan je beter je mond houden.

   • Rd..

    Het is natuurlijk kwalijk dat je eveneens een communicatieprobleem naar binnen hebt gehaald, naast dat het wel zeer modale voetballers zijn. Dit kaliber had met wat vieze wil en creativiteit zeker ook uit de ere en eerste divisie gehaald kunnen worden.

   • Ronald Elberse

    KKH hadden ze nou maar naar Lex jr. geluisterd, niet alleen nu maar ook in het recente verleden. Dan had de selectie er iets anders voorgestaan. Maar die tiefus Fraser verdiende aan de spelers die hij gehaald heeft, Petrovic heeft spelers gehaald via bevriende makelaars die Petro ook wat hebben toegestopt. Als er eentje wegmoet dan is het die dikke gehaktbal van een Mansveld. Die dikke pad is al moe als hij opstaat en manipuleert zich overal doorheen. Ongelooflijk dat zo een geweldige vent als Aad en zijn toenmalige vrouw zo een kutjong hebben gekregen. Een bloedzuiger is het die nog nooit een euro heeft verdiend voor ADO. Nooit.

 8. Bora Bora

  Kan iemand mij vertellen wat die Mansveld en Schoenmaker jr daadwerkelijk toevoegen aan de club? Die 2 zitten daar omdat hun papa legendes van de club zijn, niet vanwege hun kwaliteiten natuurlijk dat weet en ziet iedereen. Omdat er stromingen binnen de club het kennelijk mogelijk maken dat dit gebeurd komt de club geen steek verder. Op ieder niveau zitten volstrekte onbenullen die nog wat te zeggen hebben ook. Kijk om je heen in het stadion, hoe alles georganiseerd is, eruit ziet, events geregeld worden, spelersbeleid, trainers, ballenjongens, stewards, catering, sponsoring, marketing van de club…..allemaal zwaar amateuristisch!

  Beantwoorden
 9. Peer

  Vind trouwens dat Ebuehi helemaal niet slecht speelt de laatste wedstrijden.

  De huidige voetbalcrisis wijd ik toch echt aan Pipo. Hij is niet in staat de spelers te motiveren, sleept Duplan door het hele elftal heen waardoor die niet in z’n kracht speelt, Kanon hoort ook niet als back te spelen, en als je ziet dat iemand gek wordt gedraaid dan corrigeer je dit met een wissel. Systemen zijn er niet. Mensen lopen pas als ze de bal hebben. Middenveld volledig uit balans. Er klopt op dit moment zoveel niet.

  Dacht dat het niet saaier kon dan onder Fraser maar heb me vergist.

  Beantwoorden
  • Jeffrey070dh

   Moet je eerlijk zeggen dat ik fraser ook begin te missen , gerhnt mis je nu ook op het middenveld, ken nog wel ff doorgaan…….

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.