Hij staat voor alles wat Haags is, de humor, de directheid, de hardheid en de Haagse mat. Vroegah zorgde hij, bij FC Den Haag, voor vuurwerk op het veld met zijn vliegende tackles. Buiten het veld zorgde hij ook voor vuurwerk, met zijn zelfgemaakte Haagse bommen! Tegenwoordig zit hij in de legale vuurwerkhandel en zorgt hij als speler, van het tweede elftal van WIK, nog steeds voor vuurwerk op het veld. Als het moet gaat nog steeds iedere balzak, en achillespees, eraan want Adam staat voor killersmentaliteit, alles voor de overwinning! Een interview met Haagse held Michel Adam zijn leven als amateurvoetballer, het huidige ADO Den Haag, zijn grote passie vuurwerk en over dansen! Adam geeft een showtje weg waar John Travolta nog een puntje aan kan zuigen. Oh ja en als je twijfelt tussen grote of kleine vuurpijlen, 40 gram blijft 40 gram! Support your local Vuurwerkdealer en koop je vuurwerk bij Michel Adam op de Maartensdijklaan nr 425 in Den Haag.

Bron: GGH
GGH Media Leaderboard

3 reacties

 1. Jap33

  Wat een mooie vent. Dat was toch echt ern leuk team toen. Echt Haags. Kan hij niet in de trainersstaf om weer eens wat mannelijkheid in het team te krijgen?

  Beantwoorden
  • Arie

   Idd. Dit zijn de gasten waar wij als supporters wat mee hebben. Laat hem samen met bv Lems, Danen, Gentile een paar weken die kneuzen van nu onder handen nemen. Ik wed dat de helft huilend weg loopt.

   Beantwoorden
 2. André

  Oldskool! Daar kan niks tegen op. Die goeie tachtiger jaren met spelers als Post, Stam, Gentile, Adam, De Roode en Lems waren goud waard. Als je dan ziet wat er nu staat, hoe gemotiveerd het is en dat onder leiding van één of andere Chinees, die nog niets eens weet dat de bal rond is, deze prachtige volksclub kapot gaat, dan schieten de tranen je toch in de ogen.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.