2016 is voorbij gevlogen, voor ons een jaar waarin we weer verschillende BN’ers, hooligans, voetballers en paradijsvogels hebben mogen interviewen. Wat te denken van Johan Derksen en Maxim Hartman! Maar ook Zjelko Petrovic, Michel Adam, Mattijs Manders, Tommie Beugelsdijk, Ruben Schaken, diverse supporters uit de harde kern van FC Den Haag (oa Ron Loof, Joop de Graaff, Piraat en Floris Walle) en de Haagse gitaarvirtuoos, tevens paradijsvogel, Spike van Zoest (bekend van Direct). Het waren interviews met meestal een lach en soms een traan. Deze compilatie bestaat uit wat hoogtepunten (Je weet zelf, wij zijn dol op hoogtepunten) maar bevat ook enkele belangrijke levenslessen! We hopen dat jullie zullen genieten van deze compilatie en wensen onze kijkers fijne kerstdagen! Oh ja, natuurlijk zijn we ook benieuwd wat voor jullie het hoogtepunt van Groen Geel Hart TV was in 2016?

GGH Media Leaderboard

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.