Ook bij ADO Den Haag – FC Utrecht speelde de arbitrage een doorslaggevende rol. Fons Groenendijk, trainer van de Haagse club, is er ‘doodziek’ van.

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten zagen een overduidelijke overtreding van Utrecht-back Robin van der Meer op Guyon Fernandez over het hoofd. “Als je hier niet voor fluit met drie man – en dan heb ik het over de scheidsrechter, de grensrechter en de vierde man – dan houdt alles op”, foetert Groenendijk tegenover FOX Sports.

“Ik heb de excuses van de arbitrage niet aanvaard. Dan kun je mij 23 keer je excuses aanbieden, maar dan aanvaard ik het niet. Dit is gewoon een ongelooflijke mispeer van de arbitrage, waar wij doodziek van zijn. Ze hebben hun werk niet goed gedaan.”

Groenendijk profiteerde in de tweede helft wel van een waarschuwing van de arbitrage. Hij wisselde Fernandez. Waarom? “Omdat ik van de arbitrage een seintje kreeg. Guyon zat tegen rood aan, want Gözübüyük was hem helemaal spuugzat, zei hij. Als er nog iets zou gebeuren zou hij hem eruit sturen. Dan is het voor mij simpel: dan gaat-ie eruit.”

Bron: Voetbalprimeur
GGH Media Leaderboard

9 reacties

 1. John Waldos

  Kijk Alfons hier heeft Ado al jaren mee te maken dat alles tegen gefloten wordt veel gele kaarten en maar hopen dat Ado degradeert,jammer dat je het nu zelf eens mee maakt hoe de KNVB altijd tegen Ado is

  Beantwoorden
 2. geefhetmaarop

  Serdar Guzobayakkie wat een kut-Turk in het kNVB-zwart.
  Laat hem aub lekker voortaan in Turkiestan dit soort streken uithalen
  wat een ondeskundige man in black.

  Beantwoorden
 3. Jap33

  Eat een domme reacties. Dat die man slecht fluit oké, maar om nu direct zijn achtergrond erbij te halen en hem daarop te pakken , laat zien dat je net zoveel hersens in je kop hebt als het fluitje van de scheidsrechter. Ga je liever druk maken om je Haagse held Beugelsdijk, die ons dit seizoen al handenvol aan punten heeft gekost of accepteer dat je fan bent van een club die altijd om degradatie voetbalt. Ook zonder slechte scheidsrechters.

  Beantwoorden
 4. Jan

  De vierde offical Laurens Gerrets is de gene die van mij part aan de hoogste boom mag worden opgehangen. Wat een misselijkmakend mannetje is dat. Nooit meer in den haag komen. Ik schiet je kop eraf. Vuile vieze kankuh lijers

  Beantwoorden
 5. Willem

  Lijkt erop dat Jap33 een beetje tegen Beugelsdijk is, maar waarom?
  2 reacties (hier en hiervoor in de andere revieuw : ADO pakt ondanks Gözübüyük punt in Utrecht ).

  Zeg niet dat het de beste speler is, maar wel 1 die altijd inzet toont. En zeker deze wedstrijd lag het niet aan Beugelsdijk, zijn inzet was goed genoeg, en aardig wat ballen weg gepeerd.
  Maar als er 1 er vol wil gaan, dan is het Tommy wel.

  Ook die goal, hij wordt op het verkeerde been gezet door Bakker (want je verwacht door zijn reactie) dat die die bal wel weg zou knalluh.
  Was gewoon idd een misverstand achterin (denk dat Bakker dacht, kom ik aan die bal , dan schiet ik hem er zelf in). En Beugelsdijk kreeg niet meer de mogelijkheid omdat te corrigeren (want die kreeg dezelfde gedachte (denk ik).

  Al met al, het gaat beter, laten we hopen de volgende eindelijk aan de zege kar.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.