Remco van der Veen is de nieuwe Commercieel Manager van ADO Den Haag. De 57-jarige Hagenaar zal ook toetreden tot het management team van de Haagse Eredivisionist. Van der Veen is de opvolger van Ron de Visser, die in december 2016 bij de club vertrok. Van der Veen begint per direct met zijn werkzaamheden bij ADO Den Haag. Van der Veen keert terug op bekend terrein, want van december 1997 tot en met juni 2008 werkte hij ook als Commercieel Manager voor de club.

Algemeen Directeur Mattijs Manders is blij dat hij de functie van Commercieel Manager op deze manier heeft kunnen invullen. “Remco en ADO Den Haag kennen elkaar al erg goed, want Remco is al eerder Commercieel Manager geweest in de ‘Zuiderpark periode’ en heeft het eerste jaar in het Kyocera Stadion nog meegemaakt. Hij heeft een groot netwerk binnen het Haagse en kent veel bestaande en oud-sponsoren.”

Bron: ADO Den Haag
Brody’s leaderboard

3 reacties

  1. Van Dijk

    Mooi. Die is wèl in staat om een grote sponsor binnen te halen. Kent de club, de stad en heeft een behoorlijk netwerk. Ik hoop dat hij promoveert na dit seizoen en de plek overneemt van Manders.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.