ADO Den Haag raakt Thomas Meissner in de zomer mogelijk kwijt. Info FM meldt dat de centrale verdediger in de serieuze belangstelling staat van Saint-Étienne en dat hij voor ruim één miljoen euro opgehaald zou kunnen worden.

De 26-jarige Meissner wordt door het bovengenoemde medium omschreven als ‘een van de grootste verrassingen’ van het Eredivisie-seizoen. Hij maakte in de zomer transfervrij de overstap van MSV Duisburg naar ADO en speelde tot dusverre 26 wedstrijden in het eerste elftal van de club uit de Hofstad.

Meissner vormt bij ADO doorgaans het centrum met Wilfried Kanon of Tom Beugelsdijk en heeft er een contract tot medio 2019. De stopper, die in november nog in verband werd gebracht met 1860 München, kwam eerder uit voor Borussia Dortmund II, Duisburg, FSV Mainz, VfB Zittau en dus 1860 München.

Bron: Voetbalzone
GGH Media Leaderboard

7 reacties

  • ricky73

   Hahaha wat wil je dan, hem houden en een miljoen mislopen. We hebben nu eindelijk iemand op een plek zitten die de selectie samenstelt met verstand van zaken. Ze zijn bezig en komend seizoen staaat er een prima selectie die veel minder kost.

   Beantwoorden
   • Jap33

    Je hebt gelijk, een miljoen is deze jongen absoluut niet waard. Ik maak me gewoon zorgen dat we Havrnaar, Kasteneer, Kanon en Trybull kwijtraken en er niets voor terug kunnen halen

   • geefhetmaarop

    het gaat keihart, harteloos om geld, poen en de muntjes. ohja en het ‘aanzien’ van bestuursleden bijna vergeten.
    door dat 020-nvb in zeist komen wij toch niet (veel) hoger dan waar we nu staan.
    onze clubleiding durft jegens 020-zeist NIX te zeggen of te doen, dus tja, wat is realiteit?

 1. marco

  Nou 1 miljoen voor een verdediger die niet helemaal top is, ik zou zeggen: doen! Daar kun je in NL gewoon een goede vervanger voor halen.

  Beantwoorden
 2. ADOFAN

  Snap niet waarom er nog geen club zich gemeld hebben voor Malone en Waarom het contract met Jerdy Schouten niet wordt verlengd (zag hem gisteren bij 2e).

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.