Enkele maanden geleden scheidden de wegen van ADO Den Haag en Zeljko Petrovic. Dat lijkt de redding te zijn geweest voor de Hagenezen. Petrovic vindt het mooi dat de club onder opvolger Alfons Groenendijk punten pakt.

Bij Studio Voetbal legt Petrovic uit hoe zijn afscheid tot stand kwam. “Ik zei: er moet een extra assistent-trainer bij, van buiten de club. De volgende dag kwam directeur Mattijs Manders naar me toe met de vraag of ik daar nog steeds achter stond. Ik zei ja en toen hij zei dat er geen assistent zou komen. Dus nam ik afscheid. Ik wilde Adrie Bogers als assistent”, zegt Petrovic.

ADO won vier van de laatste zes wedstrijden en lijkt daarmee de nacompetitie te hebben ontlopen. “Dit wat ze nu doen is een groot compliment waard”, zegt Petrovic. “Ik heb geen rancune. Ik gun ze alles. Iedereen is terug. Mike Havenaar is zo belangrijk.” Petrovic moest het tijdens zijn periode als ADO-trainer grotendeels zonder de geblesseerde Havenaar doen.

Bron: Voetbalprimeur
GGH Media Leaderboard

14 reacties

 1. lodewijck van avezaath

  ja wat een grote bek ineens. toen die een penalty miste heb die hem ernaast gezet, pleur op met je ik moest het zonder havenaar doen.

  Beantwoorden
 2. Jap33

  Aardige vent en hij had het niet makkelijk met veel geblesseerden en grote onrust. Maar ook in die periode bleek hij geen goede trainer. Veel foute keuzes, falende spelers laten staan omdat je bang bent dat publiek boos wordt (Beugelsdijk), het vertrouwen niet kunnen herstellen etc. Dus Advocaat geeft Ado een slechte trainer en is dat zelf direct weer weg omdat de geldwolf weer poen ziet in Turkije. Heel onbetrouwbare man.
  Groenendijk doet het erg goed in alle opzichten. Is een zeer goede zet geweest.

  Beantwoorden
 3. ADOFAN

  Havenaar is belangrijk, als je dat zegt zonder over Meijeer en Malone te praten, snap je inderdaad weining van voetbal. Ben ik blij dat die suffe is opgezouten.

  Beantwoorden
 4. Hans Ballering

  Het elftal is gewoon nu beter in balans.
  Meijers weer terug en bracht weer betere mentaliteit.
  Beugelsdijk terecht vervangen, gaf niets extra’s.
  Swinkels brengt veel meer rust en betrouwbaarder.
  Havenaar pakt gewoon de draad weer op van begin seizoen.
  Dus vrij logisch allemaal.

  Beantwoorden
 5. Peter

  Toen ik voor aanvang van dit seizoen mijn mening verkondigde over de niet al te slimme keuze om Petrivic aan te stellen als hoofdcoach werd ik zowat door iedere ADO-support beledigd! En kijk nu eens..!

  Beantwoorden
 6. ADOFAN

  “Ik zei: er moet een extra assistent-trainer bij, van buiten de club.” Ook een fijne vraag als je assistent bent. In mijn ogen een optie van wantrouwen in je staf. En waarom van buiten dat is nog een grotere belediging van de aanwezige trainers binnen de club. Met zo’n vraag solliciteer je naar een ontslag, volgens mij wilde hij dat ook. Hij zag het gewoon niet meer zitten en wilde zonder gezichtsverlies vertrekken. Dat is zijn keus geweest, hij moet dus niet achteraf gaan zeuren, dat hij zijn zin niet kreeg. Hij heeft niks gepresteerd en of dat zijn schuld was laat ik in het midden, maar hij is door eigen handelen vertrokken.

  Beantwoorden
 7. Voorburg

  Al had pipo 100 assistenten gehad, hij maakte de feestopstelling elke week weer.

  Blij dat hij opgerot is, wie heeft ons pipo eigenlijk gezorgd?

  Volgens mij Jol en Dickie, wat zit hier dan achter en hoe gaan ze dit goed maken met hun zogenaamde geelgroenhart

  Beantwoorden
 8. rick

  pipo is en blijft een huichelaar een hele vieze enge man achteraf de schuld in een ander zijn schoenen schuiven is een streek die past bij je karakter…gewoon rot

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.