ADO Den Haag heeft een wisselvallig seizoen positief afgesloten. De ploeg, die lang degradatiezorgen kende en vier weken de rode lantaarn droeg, klom door een 4-1 thuiszege op Excelsior van de veertiende naar de elfde plaats.

Beide ploegen waren van zorgen bevrijd, waardoor niets een open duel in de weg stond en dat werd het ook. Sheraldo Becker zette ADO voor rust op 1-0 met een schuiver, waarna Fredy via Jeffry Fortes gelijkmaakte, Mike Havenaar de 2-1 inkopte en Abdenasser El Khayati na een puike actie voor de 3-1 zorgde.

Wilfried Kanon tikte na de pauze de 4-1 binnen nadat hij de bal uit de kluts voor zijn voeten had gekregen na een corner van rechts van El Khayati.

Bron: NOS
Brody’s leaderboard

één antwoord

  1. Jap33

    Mooie afsluiter. 11e, wie had dat ooit kunnen denken. Ado heeft onder Groenendijk een bizar magische opmars gemaakt wat geen Hagenees ooit had durven dromen. Fantastisch!
    Jammer dat vanwege wanbeleid volgend jaar opnieuw het doel handhaving Eredivisie zal worden. Een Ado supporter heeft het zwaar. Raar eigenlijk dat elke nieuwe stadiongast enebeloont kinderen beloont worden met korting seizoenskaart, en vaste lange zij supporter volle mep blijft betalen…

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.