Mike Havenaar lijkt te twijfelen over een langer verblijf bij ADO Den Haag. De 29-jarige spits ligt nog tot medio 2018 vast in het Kyocera Stadion, waar hij één van de grootverdieners is.

Het is de vraag of ADO zijn salaris nog een seizoen kan en wil ophoesten. Daarnaast zal de club willen voorkomen dat Havenaar volgend jaar transfervrij de deur uitloopt. De Japanner, die dit seizoen twee maanden was uitgeschakeld door een virusinfectie, twijfelt. “Als ik tevreden ben, zou ik kunnen blijven. Ik weet echt nog niet wat ik ga doen”, zegt hij tegen Omroep West.

Duidelijk is wel dat de Havenaar, die over vijf dagen zijn dertigste verjaardag viert, binnen een aantal jaren terug wil naar Japan. “Ik was van plan om ongeveer tot mijn 31e in Europa te blijven. In Japan liggen mijn roots. Daar wonen mijn vrienden en daar wil ik leven na mijn voetballoopbaan.” Havenaar scoorde dit seizoen negen keer in 28 Eredivisie-optredens.

Bron: Voetbalprimeur

4 reacties

 1. Mike

  Ik vind havenaar een geweldige spits voor ons maar tegelijkertijd ook veelste duur. Ik denk persoonlijk dat,wanneer we er nog wat aan willen verdienen, we hem beter in de verkoop kunnen doen. En gezien van der Heijden een beetje aan het floppen is bij Volendam moeten we gaan kijken voor een andere soortgelijke spits, een type als kramer, havenaar of bulykin. Misschien ziet kramer een terugkeer wel zitten aangezien hij nauwelijks speelminuten krijgt bij Feyenoord en ik vermoed dat dat volgend seizoen nog minder zal zijn

  Beantwoorden
  • ADOFAN

   Havenaar veel te duur ?? Wat dacht je van een deeltijd directeur die meer kost dan Havenaar. Zullen we daar dan maar eerst een contract bespreking mee houden ?

   Beantwoorden
   • haagsicoon

    Vreemd he dat een directeur meer kost dan een speler….

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.