Modemerk Cars Jeans wordt de nieuwe hoofdsponsor van ADO Den Haag. Het broekenmerk volgt sportschoolketen Basic-Fit op. Dat heeft de club donderdag aan Omroep West bevestigd. Cars zal vanaf komend voetbalseizoen op de voorkant van het shirt van de Haagse eredivisionist prijken.

Ook het stadion zal naar het broekenmerk vernoemd worden. Het stadion draagt nu de naam Kyocera stadion. De overeenkomst heeft een duur van drie jaar.

Bron: Omroep West

5 reacties

 1. Dirk Vansen

  Zo zie je maar weer; al die blaadjes, krantjes e.d. ze schrijven maar wat.
  Alleen maar onrust stoken die zogenaamde kwaliteitsmedia; De Telegraaf, VI, AD en die knip en plak websites. Slecht geïnformeerd; verkeerde bronnen. Neem iets pas aan als de club het wereldkundig maakt, scheelt een hoop ergernis en stress.
  VI is sinds vertrek van Johan Derksen gedegradeerd tot een bedenkelijk roddelblad; dat laatste stuk waarin Post.nl als sponsor wordt genoemd. Staat nog veel meer onzin in.
  Kyocera gaat dus weldegelijk stoppen als naamdrager van stadion. Zoals door de club aangegeven in de rechtszaak tegen Wang.

  Beantwoorden
 2. geefhetmaarop

  Jammer dat van Kyocera kan wel janken…
  020 jeans? ik loop liever in me blote reet dan 020-herkenbah, kan zo simpel zijn…
  los van hetgeen hier4, vind ik de naam wel heel raar, vreemd en weird…
  kwestie van wennen hoor ik je denken…
  ik, persoonlijk, zal nooit kunnen wennen aan iets-020, zelfs Artis niet… het kan zo simpel zijn…
  net als ik

  Beantwoorden
 3. geefhetmaarop

  oeps vergeet bijna Kyocera, onze vrienden, zo ontzettend te bedanken voor hun inzet sponsorship te bedanken Juist in een tijd dat wij ADO, hun ZO nodig hadden.
  Ik zal jullie toffe gasten nooit vergeten.
  Ik snap nix van dat sponsor stuff maar als er 1 sponsor is dat ik hoop nooit een ex-sponsor wordt dan is het Kyocera. Buena sera Kyocera buena sera iet is thyme 2 say goodnite 2 Napoli…

  FFFe sans dolle Kyocera BEDANKT!!!!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.