Rolf Tangel is de huidige vlam van Samantha de Jong, beter bekend als Barbie. Daarnaast verwierf hij bekendheid als hoofdrolspeler in natuurfilms voor volwassenen. De liefhebbers van dit genre zullen zich het beruchte Walibi Flevoland filmpje nog wel kunnen herinneren, waarin Rolf in het reuzenrad te bewonderen is. Onze natuur-filmster is echter ook een hardcore ADO Den Haag supporter. Wij spraken Rolf over zijn filmcarrière, zijn liefde voor Barbie, ADO Den Haag en zijn held Romario. Ook zijn werk als pompbediende kwam ter sprake. Gaat Rolf zich binnenkort aansluiten bij de groep investeerders onder leiding van John van Zweden om een bod uit te brengen op ADO Den Haag?

5 reacties

  1. Vico S.

    Het niveau van dit uilskuiken is werkelijk beneden alle peil. Ik dacht dat iemand met zo weinig hersencellen al zijn aandacht bij het ademen moest houden om niet dood neer te vallen. Blijkbaar kan hij ook nog praten tijdens het ademen.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.