ADO Den Haag staat voor een paar belangrijke weken op transfergebied. Bij de eredivisionist staat een groot aantal bekende en minder bekende namen op de verlanglijst, verklapt technisch manager Jeffrey van As aan Omroep West.

Na het vertrek van Mike Havenaar naar Vissel Kobe heeft ADO behoefte aan een spits, omdat in de huidige selectie alleen Dennis van der Heijden op die positie kan spelen. “We zijn bezig met die positie, maar ik ga niet op namen in”, aldus Van As. Na enig aandringen wil hij wel iets kwijt wil over Lars Veldwijk, die ook wordt begeerd door FC Groningen. “Die staat op ons lijstje.”

Ook Feyenoord-spits Michiel Kramer wordt genoemd, maar financieel wordt dat een lastig verhaal. En supertalent Moise Kean, die komend seizoen verhuurd mag worden van Juventus? Van As: “Ik lees dat ook. Is bij ons niets van bekend. Wij zijn daar niet mee bezig.”

De technisch manager van ADO is wel bezig met Nasser El Khayati. Hij werd in de tweede seizoenshelft gehuurd van Queens Park Rangers en maakte een goede indruk. “Zij laten hem nog niet zomaar gaan en ADO kan geen transfersom betalen. Nog een jaar huren zou voor ons kunnen, maar dat moet QPR ook willen. Ik hoop dat het lukt.”

Bron: Voetbalprimeur
Fly-Over Leaderboard

3 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.