ADO Den Haag dreigt keeper Ernestas Šetkus kwijt te raken. De sluitpost zou op weg zijn naar het Israëlische Hapoel Haifa.

Šetkus gaat ADO Den Haag verlaten voor een avontuur bij Hapoel Haifa. Dat schrijven diverse media zondag. De doelman uit Litouwen die vorig seizoen naar Den Haag kwam om Martin Hansen te doen vergeten, maar na de winterstop raakte hij zijn basisplek kwijt aan Robert Zwinkels.

Dat deed de keeper besluiten dat hij weg wil uit de hofstad. “Het is moeilijk voor mij, als ik bij ADO niet speel, verlies ik mijn basisplaats bij de nationale ploeg”, zegt hij in een interview met Omroep West. “Het belangrijkste is dat het team wint. De laatste weken van vorig seizoen zat ik op de bank, maar ik was blij dat ADO in de Eredivisie bleef.”

“Maar het is gecompliceerd, omdat ik niet mijn plek bij het nationale team wil verliezen. Op dit moment is het lastig te zeggen waar mijn toekomst ligt”, vervolgt Šetkus die nu dus in Israël aan de slag lijkt te gaan. In Den Haag ligt hij nog vast voor twee seizoenen. Of ADO een transfersom voor hem vraagt, is onduidelijk.

Bron: Goal.com

3 reacties

 1. FCDH4EVAH

  Als dit klopt, zou dit het beste nieuws zijn in de afgelopen paar jaar. Wat een grabbelaar was dit. Zwinkels gewoon laten staan, denk ik?

  Beantwoorden
 2. RENE

  Nou nou wat heeft dat lang geduurd voordat deze puntenboxer in de goal is opgesodek.k.
  Tegen Utrecht thuis en NEC uit ( afgelopen seizoen ) was hij zo slecht dat ik hem van matchficksing verdacht.
  Ook zijn afkomst is uit een duister voetballand ……….,
  En Hansen vergeten we nooit : EEN BEEST IN DE GOAL hij heeft een nieuwe demensie aan keepen gegeven.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.