Wilfried Kanon blijft bij ADO Den Haag. De verdediger gaat volgens De Telegraaf een nieuw vijfjarig contract tekenen en wordt een grootverdiener bij de club. Hij gaat namelijk een salaris van minimaal vier ton per jaar verdienen.

Spelers van buiten de EU mogen niet minder betaald krijgen, maar omdat Kanon over anderhalf jaar niet langer te boek staat als een ‘niet-EU-speler’, wordt zijn salaris tegen die tijd weer bijgesteld naar ‘ADO-maatstaven’, zo valt er in de krant te lezen. De 24-jarige Kanon heeft een aanbieding uit Saudi-Arabië laten schieten om bij ADO te blijven.

De linkspoot werd eerder ook nog in verband gebracht met de Franse promovendus Amiens, maar komt ook volgend seizoen dus uit in het Cars Jeans Stadion. De twintigvoudig international speelde tot dusverre 69 wedstrijden voor ADO en daarin kwam hij tot 1 doelpunt en 3 assists.

Bron: Voetbalzone

7 reacties

 1. marco

  Lekker dat hij blijft. Maar nu een SPITS HALEN ADO, want met een leuk middenveld en achterhoede alleen ga je er niet in blijven. Dat zagen we vorig jaar zonder Havenaar, als je niet scoort kom je vroeg of laat achter te staan en dan is er onvoldoende kwaliteit om dat te corrigeren.

  Lars Veldwijk is al naar Groningen, wat zijn nu de alternatieven? Boymans?

  Beantwoorden
 2. Jap33

  Mooi! Hoewel ik niet begrijp wat dat trucje dan is om onder die EU regel uit te komen. Is ze niet gelukt dus.
  Kanon is een uitstekende centrale verdediger die bij een suptopper of misschien wel topclub mee kan.
  Ik hoop nu op Boymans in de spits. Ben wel bang dat hij met zijn Sjeiken salaris geen haalbaar doel is…

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.