De overgang van Wilfried Kanon naar het Turkse Konyaspor is van de baan. De verdediger keert terug naar Nederland en sluit weer aan bij ADO Den Haag.

Kanon was in Turkije voor de laatste contractonderhandelingen en zou een driejarig contract tekenen bij de Turkse middenmoter. Volgens diverse Turkse media deed de blessurehistorie van Kanon uiteindelijk stof opwaaien. Of dat ook de reden is dat de overgang is afgeketst, is niet bekend.

ADO Den Haag wil Kanon graag langer binden en is in afwachting van goedkeuring voor de door hen bedachte constructie om de Ivoriaan te contracteren. Tot op heden is daar nog geen duidelijkheid over gegeven door onder meer het UWV.

Bron: Omroep West
Fly-Over Leaderboard

6 reacties

 1. Mars

  Laat die dan ook zo blijven spelen als dat hij deed. En niet met de tering in zijn lijf omdat de transfer naar dat maffe turkije niet doorging.Dan hoop ik ook dat hij in de basis staat.

  Beantwoorden
  • Hollander070

   Daar heb je een punt echter aan zijn inzet zal het niet liggen en ik zie hem niet met de kop omlaag lopen omdat er een transfer niet is doorgegaan hij is altijd positief over ADO ,)

   Beantwoorden
 2. T v d Vlist

  Dit is toch een speler die graag bij Den Haag wil blijven???? Geef die knul een contract voor een paar jaar.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.