ADO Den Haag heeft Wilfried Kanon toch weten vast te leggen. Woensdag zette de verdediger zijn handtekening onder een langdurig contract met een loopduur van liefst vijf seizoenen.

Kanon, wiens contract na afgelopen seizoen alfliep, trainde de afgelopen tijd al weer mee bij de club die hij had verlaten. Dat heeft nu, na gesteggel met het UWV, eindelijk geresulteerd in een contract. “Het duurde lang voordat de deal rond kwam, maar ik heb er altijd vertrouwen in gehouden dat het goed zou komen. Gelukkig mocht ik de afgelopen weken met de groep meetrainen, dus ik ben topfit en klaar om het shirt van ADO Den Haag weer met trots te mogen dragen”, aldus Kanon.

Manager voetbalzaken Jeffrey van As en trainer Fons Groenendijk zijn blij. “Dit is natuurlijk fantastisch nieuws. Iedereen binnen de club is blij dat we Wilfried voor ADO Den Haag hebben kunnen behouden. Hij speelt graag voor ADO Den Haag en dat heeft hij de afgelopen weken ook laten zien door zijn positieve houding bij de trainingen en Open Dag.”

“Wilfried is voor het team heel erg belangrijk”, vindt Groenendijk. “Dat heeft hij de laatste maanden van het afgelopen seizoen wel bewezen. Mede door zijn spel hebben we een mooie eindsprint ingezet met als resultaat de elfde plaats. Met het aanblijven van Wilfried kunnen we verder bouwen aan een stevig fundament van het team.”

Bron: Voetbalprimeur
Brody’s leaderboard

3 reacties

  1. Jap33

    Goed nieuws! Hij en Immers steken boven het 11tal uit. Erg knap dat ADO hem heeft weten te behouden. Nog een sterke middevelder erbij en ADO kan echt wel wat worden dit seizoen. FC Flutrecht was een valse start.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.