Maron Pots was een FC Den Haag hooligan van het eerste uur. Iedereen binnen de ouwe garde had respect voor Pots. Hij was de spreekbuis van Hague City, de vroegere harde kern van FC Den Haag, had een gewelddadige reputatie en ging een flinke knokpartij niet uit de weg. Pots bleek echter van de herenliefde en maakt nu onderdeel uit van de Roze Règâhs, een ADO fanclub voor de homoseksuelen- en transgendersupporters. GGHTV sprak Pots over zijn carrière als hooligan en zijn leven als Roze Règâh.

Brody’s leaderboard

4 reacties

  1. Koen

    Goed interview. Ik kom uit dezelfde tijd. Mooie avonden bij hague city Aan de houtzagerssingel. Zaalvoetbal kaarten en een biertje. Na de wedstrijden vaak naar café Zeeuwse Annie bij Hollands Spoor. Daar was Maron ook geregeld. Nooit geweten dat hij homo was. Ook geloof niet dat het iets uitgemaakt zou hebben. Hij zei wel eens” als je een steen door een winkelruit gooit zien veel van die gasten je als leider. “

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.