Heesen, Heesen, Heesen, galmde regelmatig door het Zuiderpark. Oud ADO verdediger Dirk Heesen was waanzinnig populair bij Midden Noord. Dit kwam door zijn tomeloze inzet en omdat hij niet schroomde om een tegenstander af te stampen (zoals Dirk dat zelf noemt). Vroegah hing Dirk als Bunnikside hooligan in de hekken bij FC Utrecht maar tegenwoordig is hij assistent trainer bij, zijn andere grote liefde, ADO Den Haag. Het gesprek ging, onder andere, over hekken hangen, bizarre, voetbalhumor en kleedkamerzaken. Dirk neemt geen blad voor de mond en vertelt ronduit. Wat een heerlijke kerel en wat een prachtige verhalen! We love you Dirk, we do!

Fly-Over Leaderboard

3 reacties

  1. Petje

    Drama weer tegen Heerenveen! Wat een kutelftal! Ik haak nu al af. Wordt degraderen met dank aan die kutchinezen

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.