Jeffrey van As, manager voetbalzaken bij ADO Den Haag, is tevreden over de voorbije transferzomer. De Hofstedelingen hebben de selectie versterkt met spelers als Lex Immers, Erik Falkenburg en Ricardo Kishna.

“Het heeft misschien wat langer geduurd, waardoor we nu pas aan het seizoen kunnen beginnen”, aldus Van As in gesprek met Haaglanden Voetbal. “Maar het is wel fijn om jongens terug te halen die al een band hebben met de club. Het geeft de supporters en sponsors volgens mij wel een goed gevoel dat we nu herkenbare spelers hebben. Dat hebben ze liever dan spelers die uit allemaal landen komen, waarvan ze nog nooit hebben gehoord.”

Een van die spelers is Ricardo Kishna, die ooit in de jeugd van ADO actief is geweest. “En dan krijg je ineens een belletje van zijn zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez of Kishna wat voor ons is”, vertelt Van As. “Eerst dacht ik dat hij een grap maakte, want dat doet hij wel vaker. Maar José was bloedserieus en Kishna wilde graag naar ADO. Dus dan kom je er snel uit.”

Bron: Voetbalprimeur
GGH Media Leaderboard

9 reacties

  • Haagsicoon

   Deze jongen komt naar Den Haag om weer plezier te beleven aan het voetbal op huurbasis zal hij zich weer in de kijker willen spelen.Dus zal alles behalve voor problemen gaan zorgen. Tja je reactie slaat dus weer nergens op.

   Beantwoorden
 1. Frans Huijsing

  He Jon, jij zou een goeie stand in zijn voor Johan Derksen als hij ziek is! Ook zo’n azijnzeiker.

  Beantwoorden
 2. Hans van Vugt

  Daar heeft John wel een punt. Het duurde even maar we hebben nu wel een selectie met een smoel.
  Wil er wel een kanttekening bij plaatsen, voor elke speler is het Alles Door Oefening. We hebben niks aan Altijd Door Ouwehoere types bij ons kluppie.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.