ADO Den Haag heeft de eerste punten van deze competitie gepakt door te winnen bij Willem II.

De formatie van coach Alfons Groenendijk was in Tilburg met 2-1 de sterkste. Willem II blijft puntloos. Abdenasser El Khayati zette de bezoekers enkele minuten voor het einde op beslissende voorsprong.

El Khayati had ook de openingstreffer voor zijn rekening genomen. Fran Sol maakte voor de thuisclub gelijk. De Spanjaard kopte in extra tijd nog tegen de onderkant van de lat.

Beide elftallen hadden hun eerste drie duels verloren en slechts één keer gescoord.

Bron: De Telegraaf

14 reacties

 1. FCDH4EVAH

  Wat een technisch doelpunt, om je vingers bij af te likken. Ik ben echt blij dat we zo een speler in de selectie hebben zitten, eindelijk weer een keer genieten van een technische speler. Minpunte waren ebuehi en beugie. Ebuehi, wat een waardeloze speler. Ik roep het elke week weer, die man kan werkelijkwaar helemaal niets en hoort niet thuis in de eredivisie. Zijn vervanger doet het overigens ook niet heel veel beter. Beugelsdijk is een fijne en leuke kerel voor DH, maar ook helaas een erg zwakke schakel elke wedstrijd weer. Ik zou overigens Falkenburg wel willen zien op de plek van Jhonson, want die heb me ook nog niet echt overtuigd. Verder ben ik superblij met de punten, dankjewel Nasser. Eindelijk weer een weekend met een goed gevoel en laten we hopen dat deze punten ook wat zelfvertrouwen kweekt voor de ploeg.

  Beantwoorden
 2. Lex

  Kan iemand mij vertellen waarom Beugelsdijk er überhaupt nog in staat? Aardige gozer, maar hij bakt er geen pestmoer van. Volgende week liever Meissner op zijn positie. Die speelde de laatste wedstrijden van het vorige seizoen toch niet zo onaardig naast Kanon? ‘k Had de keuze om het nieuwe jaar met Beugie te beginnen dan ook niet verwacht…..

  Beantwoorden
  • Haagsicoon

   Tja dat hij met Beugelsdijk begon dit seizoen is niet meer dan normaal en ja hij had een slecht seizoen gespeeld maar ach zo waren er nog veel meer.
   Een Meissner mocht uit kijken naar een andere club maar wilde toch blijven dus die zal misschien niet zoveel gaan spelen.

   Beantwoorden
 3. Maxwin

  Wat mag ADO blij zijn dat El Khayatty hier speelt. Deze jongen heeft heel veel kwaliteit in huis. Echt top! Zet dat af tegen stuntelaars zoals Beugelsdijk, Ebueh en Johnson. Haal in Gods naam Beugelsdijk eruit. Die heeft nog geen eens niveautje hoofdklasse. Misschien kan hij verkoper worden in de fanshop. Lijkt me wel wat voor hem.

  Beantwoorden
 4. Til

  Wanneer een spits geen timing heeft is hij waardeloos.
  Loopt er niet een type Bulikin ergens transfervrij rond?
  Uiteraard wel bij met de puntjes.

  Beantwoorden
 5. Haagsicoon

  Was gewoon een slechte wedstrijd van beide kanten en wel grappig dat op Ebuehi na alleen maar de naam Beugelsdijk word genoemd.
  Ik weet niet hoe de meeste hier naar een wedstrijd kijken veel dom en onnodig balverlies men kan de bal geen 2 minuten in de ploeg houden dan krijgt alleen de verdediging er van langs bij een tegen doelpunt.
  Meijers speelt onder z’n niveau een Bakker kan ook veel beter en dan Immers geen schim van de speler zoals we hem kennen.Dan hebben we het nog niet eens over een Johnsen en een Becker maar nee alleen Beugelsdijk was slecht en moet eruit denk dat sommige eens die oogkleppen moeten afzetten en eens nuchter een wedstrijd moeten gaan bekijken.

  Beantwoorden
  • Maxwin

   Beugelsdijk is een aardige kerel, maar hij kan ECHT niet. Hij komt gewoon tekort op alle fronten. Ik begrijp overigens niet dat Ebuehi Nigeriaans International is. Laat het bij ADO nog niet zien. Bakker is niveautje Telstar. Immers wordt zeker nog wel belangrijk. Laten we vooral de klasse van El Khayatti maar centraal stellen!

   Beantwoorden
   • Haagsicoon

    Tja Beugelsdijk is een nuttige speler dat heeft hij bewezen in z’n eerste periode bij Ado Den Haag en ja vorig seizoen was hij slecht dat heeft hij ook toegegeven.
    Maar met betere spelers om zich heen komt hij beter uit de verf en als het middenveld en de aanval nou eens de bal langer dan een minuut bij zich kunnen houden staat er ook niet zoveel druk op de verdediging.
    Het is jammer dat men alleen de fouten onthoud van verdedigers maar daar gaan fouten aan vooraf van dom balverlies van de middenvelders en aanvallers en vooral niet mee helpen met verdedigen.En Bakker heeft bewezen dat hij het wel kan met name in de laatste wedstrijden van vorig seizoen als het een niveautje Telstar had geweest was hij al lang verhuurd of verkocht.Of 3 trainers hebben het verkeerd gezien?????

   • FCDH4EVAH

    Ik denk dat we het allemaal wel eens zijn dat zowat de hele ploeg op een paar na waardeloos waren deze wedstrijd. Maar ik vind het niet raar dat men klaagt over spelers die structureel erg zwak en matig spelen. Ebuehi is altijd al een zwakke schakel geweest en is veel te vaak bij tegendoelpunten betrokken, zonder uitzonderingen. Als je dit kan weerleggen, hoor ik dat graag. De rest heeft net iets meer krediet. En beugie / bakker hun krediet houden ook een keer op, is niet geheel vreemd, toch?

   • Haagsicoon

    klopt ik vond Ebuehi met Meissner samen vorig seizoen al de zwakke schakels.En dan een Beugelsdijk die niet z’n beste seizoen speelde wat hij zelf ook toe gaf.
    En dit seizoen spelen veel spelers onder hun niveau tja ook een Meijers en Immers.
    Misschien dat het vertrouwen na de winst op Willem II weer terug komt bij een hoop spelers als je een Beugelsdijk op de bank zet moet je ook de ballen hebben om Immers of een Meijers eens op de bank te zetten bijvoorbeeld.

 6. Jap33

  Havenaar had ook een kwart seizoen nodig eer hij iets zinnigs deed op het veld. Ik geef Johnsen voordeel van de twijfel. Immers, Ebuehi, Meijers en Beugel spelen ver onder hun niveau. Hoewel ik denk dat Ebu en Beugel gewoon niet beter kunnen. Meissner lijkt mij logisch volgende wedstrijd. Sterkere rechtsback moet ook niet lastig te vinden zijn . Maar goed, eerste drie punten zijn binnen. Vertrouwen maakt een ploeg ook sterker!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.