Het bekerseizoen voor ADO Den Haag zit erop. De Hagenaren verloren in De Kuip met 2-0 van Feyenoord. ADO was zeker niet kansloos tegen de landskampioen, maar moest toch onderspit delven.

ADO Den Haag begon goed aan de wedstrijd. Na een minuut kreeg Bjørn Johnsen de bal tegen zich aan geschoten door Feyenoord-doelman Jones. Na twintig minuten kreeg de Noor opnieuw de mogelijkheid om de ploeg van Alfons Groenendijk op voorsprong te schieten, maar hij schoot hoog over. Daarvoor schoot Elson Hooi voorlangs.

Vlak voor rust kreeg oud-ADO-speler Michiel kramer de kans om de thuisploeg op voorsprong te zetten, maar de spits kopte de bal huis. Na de rust kreeg Kramer opnieuw de mogelijkheid, maar ook deze keer zag Robert Zwinkels de bal naast zijn goal verdwijnen.

Goals en rood
Uiteindelijk was het Steven Berghuis die het net wél wist te vinden. De aanvaller schoot met nog 18 minuten op de klok de bal achter Zwinkels. Een paar minuten daarna krulde Abdenasser El Khayati de bal op de paal.

Michiel Kramer besliste vervolgens de wedstrijd. De Rotterdammer mocht van 11 meter aanleggen, nadat Donny Gorter met zijn hand de bal van de doellijn haalde. De verdediger kon met rood vertrekken, waarna Kramer de penalty benutte.

Bron: Omroep West
Fly-Over Leaderboard

6 reacties

 1. john

  GVD met kromme tenen zitten kijken, we hadden feyenoord echt pijn kunnen doen…
  jammer maar wel genoten. Toppers…..

  Beantwoorden
 2. jood

  lekkere toppers bange kneuzen zijn het kunnen ze nou niks beters opstellen in een stad met meer dan een half miljoen inwoners fc Calimero EN hET WAS 2- 0 SLIMMERIKKEN

  Beantwoorden
 3. Hans van Vugt

  Maar Jood heeft wel een punt, het was 2-0.
  Toch ben ik trots op onze mannen, ze hebben moedig gestreden. Het mooiste moment was eigenlijk na de wedstrijd toen je de vriendschap tussen Kanon en Kramer zag.

  Beantwoorden
 4. FCDH4EVAH

  Jammer van de uitslag, maar ik heb genoten van de wedstrijd. Al met al tevreden wat ons team heeft laten zien. Nu hopen dat ze dit door kunnen trekken als sparta op bezoek komt.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.