Dankzij een late treffer van Tom Beugelsdijk heeft ADO Den Haag zaterdagavond een belangrijke zege geboekt op NAC Breda. De verdediger van de gasten tekende in de tachtigste minuut voor het enige doelpunt in het Rat Verlegh Stadion. 

De clash tussen NAC en ADO was niet hoogstand. Voor de pauze was de beste kans voor de thuisploeg. Eerst raakte Mo El Allouchi zowel de paal als de lat, daarna schoot ook Giovanni Korte tegen de paal aan. Aan de andere kant van het veld werd een mooi schot van Lex Immers gekeerd.

Voor het oog van de enthousiaste fans ging NAC na de pauze hartstochtelijk op zoek naar de 1-0. De gasten werden echter gevaarlijk. Erik Falkenburg raakte eerst nog de lat na een corner, even later schoot Beugelsdijk wél knap raak bij de tweede paal. Het slotoffensief van NAC leverde geen gelijkmaker meer op.

ADO staat nu op tien punten uit zeven competitieduels. De ploeg van Fons Groenendijk maakt een sprongetje op de ranglijst en staat nu op de achtste plek.

Bron: Voetbalprimeur
GGH Media Leaderboard

13 reacties

 1. Hollander070

  De kansen kwamen van beide kanten maar den haag was zeker beter in balbezit,lucky goal van beugelsdijk:) (maar dat boeit niet) immers man Off The match , jammer dat falkenburg geen goal meepikte,Becker word ook steeds beter en duplan volgende wedstrijd laten staan , Johnson misschien volgende wedstrijd op de bank laten beginnen HEERLIJKE OVERWINNING FCDENHAAG 4EVAH!!!

  Beantwoorden
 2. Adowoman

  Top om 3 punten mee te nemen uit het Rat Verlegh stadion. Kon er niet bij zijn maar mijn zoons wel..

  Over 2 weken thuis winnen tegen Excelsior! Next week is Oranje aan de beurt…

  Beantwoorden
 3. Jap33

  Mooi, als je wint wanneer je het niet verdient, doe je het goed. Toch maak me wel wat zorgen om het slechte veld spel. Belabberde passes, laag tempo. Dat moet echt beter. Gelukkig laat Swinkels zien dat hij op moment de beste kerkverband de eredivisie is!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.