De aanklager betaald voetbal van de KNVB heeft Beugelsdijk een schikkingsvoorstel gedaan van vier wedstrijden schorsing (onvoorwaardelijk). Dat meldt ADO via de officiële kanalen. De eredivisionist beslist later vandaag of het in beroep gaat tegen het schikkingsvoorstel.

Update: 

ADO Den Haag is woest over het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal, die Tom Beugelsdijk voor vier wedstrijden wil schorsen. De club heeft beroep aangetekend. Het hoge voorstel voor de verdediger komt mede door een voorwaardelijke straf van één duel schorsing van vorig seizoen die nog openstond. Beugelsdijk zou afgelopen zaterdag tegen NAC Breda een elleboogstoot hebben uitgedeeld aan Pablo Mari in een luchtduel vlak voor het einde van de wedstrijd. ADO Den Haag-trainer Fons Groenendijk spreekt schande van het voorstel van de aanklager. “Het lijkt wel alsof hij iemand heeft vermoord”, zegt de coach tegen het Algemeen Dagblad. Beugelsdijk werd tegen NAC matchwinner door tien minuten voor tijd de enige treffer te maken.

Bron: Voetbalprimeur

7 reacties

 1. Ron

  Maar het breken van de neus van n tegenstander is niets blijkbaar. Zoals elk jaar gaat die bond, zodra de club het een beetje goed gaat doen, ineens met hele vage beschuldigingen komen en idiote straffen erbij. Maar NOOIT bij de topclubs.

  Beantwoorden
 2. Geertruidenberg

  We liggen al jaren onder een vergrootglas bij de KNVB, elke overtreding wordt aan gegrepen om de club aan te pakken om de club te benadelen, van gelijke monniken gelijke kappen hebben ze nog nooit gehoord in Zeist, klusje voor een top advocaat!

  Beantwoorden
 3. Jhon

  Kan dit niet geloven.Iemand zijn neus breken mag dus wel.Vind dat dat ook onderzocht moet worden,niet dan.
  Heb hier geen woorden voor.Ben hevig teleurgesteld op onze BOND.KNVB schaam je.

  Beantwoorden
 4. Jap33

  De KNVB meet met twee maten. Neemt niet weg dat Beugel wekelijks zijn onbeholpen domme acties niet thuis kan laten. Beetje eigen schuld dus.

  Beantwoorden
 5. Wilco

  ONVERWIJTBAAR!

  It’s all in that game! En die wedstrijd is reeds gespeeld en beoordeeld. Hier is sprake van spel en beoordeling in de geest van die wedstrijd. Niet na afloop de zaken gaan omdraaien en de film onterecht terugdraaien. Dat is niet redelijk en al helemaal niet billijk!

  Oneerlijk tegenover Beugelsdijk, was totaal niet zo, al helemaal niet zijn intentie. Kom op zeg. Waar gaat dit over!

  Knvb, wees redelijk a.u.b.!

  Beantwoorden
 6. Pietje Leeflang

  Ik zou ZO graag dat die aanklaagmuurLUL eens met zijn fukkin’ reuzeu 020 neus eens ruikt naar de aanslag op het neusje van Johnson keek…
  Tja 020 in onze stadion nog welkom?

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.