Tom Beugelsdijk is vrijgesproken door de tuchtcommissie van de KNVB. De commissie acht het niet bewezen dat de ADO Den Haag-speler zijn tegenstander Pablo Mari van NAC Breda bewust een elleboog heeft gegeven. Eerder was er vier wedstrijden onvoorwaardelijk geëist tegen Beugelsdijk.

De aanklager betaald voetbal verhoogde donderdagavond tijdens de zitting in Zeist de straf van vier wedstrijden naar vijf wedstrijden schorsing, maar daar gaat de tuchtcommissie dus niet in mee.

Het incident tussen Beugelsdijk en Mari vond plaats op 30 september bij de wedstrijd tussen NAC Breda en ADO Den Haag. Het ontging scheidsrechter Siemen Mulder.

Bron: Omroep West
Fly-Over Leaderboard

7 reacties

 1. Alex

  Goed zo gerechtigheid! Ik denk dat aanklagertje niet blij is, maar dat zal um leren, meten met 6 maten. Fijn weekend iedereen 🙂

  Beantwoorden
 2. Nico Mulder

  @@Bericht volgens V.I.

  “Volgens het reglement heeft een tuchtcommissie minimaal twee bewijsmiddelen nodig om een straf uit te spreken en dat kan in deze zaak niet worden geleverd volgens de commissie.
  Beugelsdijk dankt zijn vrijspraak mede aan NAC-verdediger Marí. De Spanjaard verklaarde dat hij slechts werd gehinderd door de verdediger van ADO.”

  Mari is ok, ole oleeee…

  Beantwoorden
 3. Ron

  Ben er blij mee, maar dit geeft helaas wel duidelijk aan dat hier (alweer) sprake is van een aanklager die zelf uitzoekt welke club deze keer het haasje is……. Dit bewijst mijns insziens ook direct waarom bepaalde verenigingen, u kent ze allemaal, bijna nooit zo worden aangepakt! In goed Nederlands…… I rest my case……

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.