ADO Den Haag kan bij de hervatting van de Eredivisie gewoon over Tom Beugelsdijk beschikken, ondanks het hoger beroep van de aanklager van de KNVB tegen zijn vrijspraak.

Dat komt omdat de beroepszaak pas begin volgende week dient. Het houdt in dat ADO aanstaande zondag met Beugelsdijk kan aantreden tegen Excelsior. Het duel om het Cars Jeans Stadion begint om 16.45 uur.

Inzet van de beroepszaak is de elleboogstoot die Beugelsdijk vorige week zaterdag al dan niet zou hebben uitgedeeld aan Pablo Marí van NAC Breda. De aanklager eiste uiteindelijk liefst vijf duels schorsing voor Beugelsdijk.

De verdediger werd echter vrijgesproken omdat de aanklager behalve videobeelden geen ander bewijsmiddel had. Pablo Marí legde namelijk geen belastende verklaring af tegen Beugelsdijk, die in de slotfase van NAC – ADO het enige doelpunt van de wedstrijd had gemaakt.

Bron: Voetbal International

5 reacties

 1. Trudy Bosman

  Wat een rare vent om in hoger beroep te gaan ja anders verliest hij gezicht als hij er klaar mee was hij gebruikt zijn geheugen verkeert netjes gezegd . Rottig voor Tom zelfs de andere persoon vond het niet een aanslag op zijn leven en dat overdreef de aanklager nare man pfffffffffffffff .

  Beantwoorden
 2. Ron

  Dit bewijst wat ik, en velen met mij, al jaren roepen: dat deze aanklagers simpelweg een hekel hebben aan sommige clubs. Dat is pas echt triest.

  Beantwoorden
  • Ron

   Het is niet zozeer een kwestie van alleen ADO pakken, er zijn bepaalde.clubs die altijd het haasje zijn. Deze aanklagers zorgen er heus wel.voor dat hun eigen favoriete clubs worden ontzien. En dus krijg je dit soort vreemde willekeur.

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.