Nasser El Khayati (28) hoopt volgend jaar met Marokko deel te nemen aan het WK. De middenvelder van ADO Den Haag stelt zich beschikbaar voor het land.

El Khayati werd geboren en getogen in Rotterdam, maar heeft Marokkaanse ouders en is daardoor speelgerechtigd voor het Noord-Afrikaanse land. Marokko plaatste zich afgelopen week ten koste van Ivoorkust voor het eerst sinds 1998 voor de eindronde.

El Khayati beleeft dit jaar zijn doorbraak in de Eredivisie bij ADO Den Haag. De club lijfde hem afgelopen zomer voor drie jaar in, nadat hij de tweede helft van afgelopen seizoen al had geïmponeerd toen hij werd gehuurd van Queens Park Rangers. Eerder speelde de aanvallende middenvelder voor Burton Albion, Kozakken Boys, Olympiakos Nicosia, NAC en FC Den Bosch.

Bron: Voetbal International
Brody’s leaderboard

2 reacties

  1. Jap33

    Technisch erg sterk, fysiek erg zwak. Laat te veel gaten vallen en weet zich vaak geen raad als tegenstander sterker is. Al met al nuttig voor ADO maar komt toch echt te kort voor wat hoger niveau. Of hij moet echt string hard zijn best gaan doen

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.